Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedhetnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedhetnék olyan lazán a nőkkel, alkohol nélkül, mint alkohollal?!

Figyelt kérdés

Állítólag nincs okom arra, hogy visszahúzódó legyek, de itt a bökkenő.

Ha nem iszok, meg se tudok szólalni, pedig jóformán ilyenkor a lányok kínálják magukat nekem tálcán.

Többször volt már hogy úgy mentem buliba hogy nem ittam, ekkor valahol elvoltam, és leültek lányok körém, és bámultak, mint borjú az új kapura. De mind hiába mert ilyenkor lefagyok.

Ha meg iszok akkor senki ül körém, és senki se néz. Ekkor viszont tudok beszélni a lányokkal, de gondolom ilyenkor a normálisak elhajtanak, és csak a ribik kéretik magukat.

2015. dec. 19. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Gyanítom, ők jól fel vannak akkor töltve, amikor leülnek bámulni téged. :D Ha meg te iszol, ők nem isznak. Szo pacs. Ezért nem kell annyit inni, mert rászokik az ember, hogy csak akkor tud laza lenni.
2015. dec. 19. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!