Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell rögtön letámadni az embert?
Figyelt kérdés
Ha valaki feltesz egy kérdést, amelyből nem az derül ki, hogy ő mekkora vesztes, rögtön megérkezik a névtelen hozzászólók serege, és ahol lehet, elkezdenek belekötni a kérdezőbe. Persze csak akkor, ha hímneműről van szó, lányoknál ez valamiért (milyen meglepő) nem jellemző.
Az addig oké, hogy ezek az emberek szűz kockák, de az egészen pontosan hogyan is segít nekik, ha mások kérdését tönkreteszik a kéretlen trollkodásukkal?
2015. dec. 19. 17:47
1/4 anonim válasza:
Lemaradtam. Párat linkelhetnêl. Kösz
2/4 anonim válasza:
Én se láttam, örülnék ha megmutatnál párat, kíváncsi vagyok rájuk.
3/4 anonim válasza:
Délelőtt próbáltam válaszolni egy hasonló kérdésre. 10 percig pötyögtem, üzenet küldése, erre közben törölték a kérdést. Ilyenkor ott hagyom az oldalt, mert így értelmetlen válaszolni.
4/4 anonim válasza:
Megfigyeltem én is, de nem függ a nemtől, és a kérdéstől is: párkapcsolat, gyereknevelés, anyós-após....
Nekem külön tetszik, ha arról magyaráznak hogy 1-3-2-10 éve hol rontott el, és mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!