Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Soha még nem érdeklődött utánam egy lány se és ha én próbálok közeledni akkor meg kiröhög, elmondja a haverjainak...

Am szemüveges vagyok, magas, nagyon vékony:S, nem vagyok túl beszédes se. Ez nagy hátrány?

2010. márc. 23. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el erősíteni. Ne gyúrni meg Jambot nyomni hogy dagadjon a mejjed!
2010. márc. 23. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
igen!ez nagy hátrány a jó ebszélőkére buknak a csajok ha nem vagy bűnronda
2010. márc. 23. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem föltétlen

Vannak lányok akik kifejezetten ezt a típust keresik.

Ha te így érzed jól magad akkor ne is változz meg.

Hagyd, hogy aki megszeret az az igazi énedet szeresse.

Türelem rózsát terem :)

2010. márc. 23. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Noss!

Háát ez sokban függhet a külsődtől és a megjelenésedtől is. remélem nem sztk keretes szemüveget viselsz és nem az a nyálas félrefésült emo+b*zi stílusú hajad van, és legalább ápolt és néha azért vágva van.

Szóval lehetsz vékony és szemüveges, de ettől még nézhetsz ki jól. Persze számít azért az öltözködésed is, attól függően, hogy hol, és milyen csajt akarsz meghódítani.

De azt ha egy fiú nyuszi, beszari, visszahúzódó , az a 2nem merem kinyitni a számat és megszólalni" típus azt rögtön kiszúrják a csajok.

Szóval nem elég a sportosabb testalak ha , ugyanakkor , esetlen béna és nyuszi vagy. remélem valami érthető volt abból amit írtam.

2010. márc. 23. 18:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem sztk keretes a szemüvegem, annyira nem vagyok szótlan hogy egy értelmes szót ne tudjak kinyögni, öltözködésem átlagos(nem márkás de nem is a kínaiból van), hajamra nagyon odafigyelek:D szigorúan előrefésülöm és mostanában néha zselézem is és nem vok emoxD
2010. márc. 23. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

18.26 -os vagyok.

Noss!

Akkor talán csak önbizalom hiányban szenvedsz, most ne vegyük figyelembe akkor a külsődet. Amúgy nem lehet, hogy túl nyers a szöveged egy lány előtt, vagy nem lehet , hogy valamiért túl gyerekesnek gondolnak?

Amúgy kíváncsi lennék rá, hogy ha mondjuk megtetszik egy lány, akkor hogy mész oda hozzá és mit mondasz neki?

háátha kiderül a hiba.

pl:

Én egy csinos hosszú fekete hajú lány vagyok, sportos karcsú testalkatom van, smaragdzöld szemeim, és most épp ott ülök egy bárpultnál és iszogatom a koktélomat, nincs egy barátnőm sem a közelemben, a koktélos szívószálammal meg épp kevergetem a koktélomat...

Te pedig ott állsz mellettem kb 3 m-re és kérsz te is pohár innivalót miközben meglátsz engem és nagyon megtetszem neked.

hogy jösz oda hozzám és mit mondasz mivel kezdesz????

2010. márc. 23. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
nem csípik a csajok a sáskákat.
2010. márc. 23. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!