Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan, hogy hibaztattad magad, hogy lehettel olyan naiv, hogy bedoltel egy adott ferfinek?
Persze! Még akkor is,amikor csak legbelül dőltem be,de kívülről nem mutattam szerencsére...
Sajnos megtörténik akkor is,amikor tudsz róla,és ellenállsz,MÉGIS bedőlsz..
Hajjaj! El is ment rá 13 évem :-(
De hozzátartozik, hogy iszonyú manipulatív volt, és gondosan ügyelt arra, hogy senkivel se találkozzak a korábbi életéből (vagy legalábbis ne akarjak beszélni velük)
Elofordult velem is egyszer. Tul sok idot nem toltottem onmagam hibaztatasaval (minek, hisz az nem valtoztat a torteneten), belattam, hogy az en hulyesegem volt nem "venni a lapot" nyilvanvalo dolgoknal, jeleknel, levontam a tanulopenzt es tanultam belole. Mast ugysem lehet tenni, ami megtortent, azon nem tudok valtoztatni, a jovoben viszont nem kovettem el ugyanazokat a hibakat.
Mindenki sajat maga felelos a donteseiert, vallalni kell a kovetkezmenyeket, es legkozelebb okosabbnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!