Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet ingyen ilyen oldalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ingyen ilyen oldalt találni?

Figyelt kérdés
regiztem egy társkereső oldalra, de most tudtam meg utólag hogy ha valamit is csinálni akarok rajta pl. képet nézni stb akkor ahoz elő kell fizetni. Én olyan oldalt szeretnék találni ahol ingyen van az egész, ingyen nézegethetek stb. Hol van ilyen?
2010. márc. 23. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
sok ilyen oldal val...for example: Randihely,paratlan.hu stb... de a google a barátod..egyszerü..beírod hogy "Ingyenes társkereső oldalak"...csucsu
2010. márc. 23. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:

iwiw, myvip, facebook, ppl, barátikör, stb...

Ez mind ingyenes és még nézelődni is lehet :D

2010. márc. 23. 14:29
 3/6 A kérdező kommentje:
jó de az nem arra van kifejezetten.
2010. márc. 23. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Mégis jobb rá, hidd el.
2010. márc. 23. 14:44
 5/6 A kérdező kommentje:
miért?
2010. márc. 23. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden jól menő oldal fizetős! Olyant keress ahol 2-300-ért kapsz 30 napot pl. Ami drágább azok kapják be!

Sajna ez van! Amígy egy oldal új addig ingyenes, de amint befut, már zslt akarnak látni belőle!

2010. márc. 23. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!