Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha érdekelném a srácot, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha érdekelném a srácot, akkor keresne, nem igaz?

Figyelt kérdés

Egyetemen ismertem meg egy srácot. vizsgaidőszak van ,nincsenek órák,nincs hol összefutnunk..fb-n ismerősök vagyunk.

Eddig beszéltünk párszor fb-n is ,de tantárgy kapcsán..viszont ahhoz képest sokat,és jó hangulatban...elvileg jófejnek tart,de azt is csak a feladat kapcsán írta a többieknek.

Élőben odajött párszor beszélgetni, beszédes típus.. de olyan,mintha csak a magáét fújná,nem is tudtam szóhoz jutni kb..más lányokhoz is odament simán..szóval.

Ha érdekelném,vagy szeretne megismerni ,akkor gondolom írna ,nem?

Mert én azt nehezen tudom elképzelni,h ez a két hónapnyi szünet alatt nem keres,s majd mondjuk februárban mikor lát,érdeklődni fog...

Ha érdekelném,keresne. Jól gondolom? Tök rossz amúgy tudomásul venni,mert iszonyat megkedveltem,és megismerném,számomra egy igazi egyéniség...

Legutóbb én írtam neki,sulival kapcsolatosan,de nem lett belőle beszélgetés,csak simán válaszolt. ez egy hete volt.

20L

2015. dec. 14. 18:49
 1/9 opened paradise ***** válasza:
Te magad írtad,hogy vizsgaidőszak van. Plusz,ő is gondolhatja ugyanezt.
2015. dec. 14. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
már megint te, ilyen nincs...
2015. dec. 14. 18:52
 3/9 A kérdező kommentje:
igen,vizsgaidőszak van,de nem úgy tanul,hogy éjjel nappal ..és ne érne rá másra. ezt onnan tudom,h mesélt magáról ezt azt ...
2015. dec. 14. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
megint én? hogy érted ezt?
2015. dec. 14. 18:53
 6/9 A kérdező kommentje:

ne vedd sértésnek,de te nagyon itt élheted az életed,ha így képben vagy az itteni kérdésekkel.

mind3at megnéztem, és EGYIK SEM az enyém.

2015. dec. 14. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
aha, ha te mondod :D
2015. dec. 14. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:

"Élőben odajött párszor beszélgetni, beszédes típus.. de olyan,mintha csak a magáét fújná,nem is tudtam szóhoz jutni kb.."

szerintem iszonyatosan idegesítőek az ilyen egoista emberek :D komolyan ennyire kell ennek ellenére? :D

2015. dec. 14. 20:03
 9/9 A kérdező kommentje:

tömören írtam le, de természetesen figyel arra is,amit én mondok.azt próbáltam hangsúlyozni,h nem egy kis "elveszett" srác,nem kell úgy kirángatni a szavakat,ami tetszik benne ,mert sajnos általában az ellenkezőjével találkozok.

ő kellőképp magabiztos,legalábbis számomra.

igen-igen..most istenítettem :D ,de akárhogyan is legyen,el kell ismerjem,érdekes személyisége van ,és számomra vonzó nagyon is.

2015. dec. 14. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!