Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak ennyire érzéketlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak ennyire érzéketlenek, vagy csak a barátom ennyire tökfej?

Figyelt kérdés

Tudott róla hogy rosszul voltam reggel mert megírtam neki, ennek ellenére este nem is érdeklődött hogy jobban vagyok-e már.

Annyit tudok hogy zsúfolt délutánja volt, találkozókkal és meetingekkel, de biztos volt köztük 5 perc szünet + az az idő amíg egyik helyről a másikra átment. Hogy lehet ennyire érzéketlen, hogy nem is érdeklődik a hogylétem felől?

Mindig jó éjszakát kívánunk egymásnak telefonon és most még az is elmaradt. 1-1 üzenetnyi időt vett volna el abból a drágalátos idejéből.

Máshogy vannak bekötve a pasik, hogy nem érdeklődnek a beteg barátnőjük felől, vagy az enyém egy érzéketlen idióta?

2015. dec. 13. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak elfelejtette a nagy hajtásban. Én is mindig mindent elfelejtek, nem bunkóságból, vagy érzéketlenségből, csak feledékenységből.
2015. dec. 13. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:
7%
Nem te vagy az életének a középpontja. Ilyen egyszerű. Kár ezen hisztizni.
2015. dec. 13. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem ő érzéketlen, te vagy hisztis.
2015. dec. 13. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

Miért, kipróbáltad már az összes pasit, hogy ennyire fene nagy módon tudsz általánosítani?

Egyébként meg miért nem tőle kérdezed meg, hogy miért nem keresett? Vagy tán nem működik a kommunikáció köztetek?

2015. dec. 13. 11:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Még én keressem mikor ő már egy napja fel se hív?? Ha ennyire nem érdekli hogy hogy vagyok, én se fogok utána futni.
2015. dec. 13. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor szakíts. De véletlenül se próbáld őt megérteni, és véletlenül se próbáljátok a dolgokat megbeszélni.

Azért gondolom, nem agytumorral műtöttek, meg nem is hánytál vért, hogy annyira a halálodon lettél volna.

Ha rendszeresen hanyagol, akkor igen, az bizony komoly probléma, de most abból, hogy egy túlzsófolt napon nem rohant hozzád csapot-papot otthagyva, holmi múló rosszullét miatt, abból baromira nem kéne ekkora hisztit csapni.

Mondom, szakíts vele. És keress magadnak valami elkényeztetett apuci kisfiát, aki elég papucs, hogy egyet szólsz, és ő erre ugorjon, valamint olyat, akinek elég pénze van, hogy mellette ne dolgozzon, mert ugye milyen dolog már, hogy ő egész délután gürcöl azért, hogy nektek legyen pénzetek.

Ami azt illeti, túlreagálod a dolgokat, sőt, nem csak túlreagálod, de úgy érzem, direkt keresed, hogy hol tudj marakodni. Te nem barátnő vagy, hanem egy hárpia. Mindkettőtöknek jobb lesz külön, hidd el...

2015. dec. 13. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha meg a kommunikáció nem működik, akkor végképp nincs értelme folytatni.

Ezt a idióta játszmázást meg felejtsd el. Neked fájna őt felhívni? Ja, persze, a buta elveid fontosabbak, mint a barátod, értem én. De ilyen hozzáállás mellett meg ne csodálkozz.

2015. dec. 13. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
nem értem a kommentelőket. az egyáltalán nem normális, ha külön alszanak és még csak el sem köszönnek egymástól este.
2015. dec. 14. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!