Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem álmodok vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem álmodok vele?

Figyelt kérdés

Annyira szeretnék Vele álmodni:/ de szinte sose jön össze.

Másfél éves kapcsolat. f/19

2010. márc. 22. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
mert az álommanó nemcsipi a bubusodat
2010. márc. 22. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:

hehe

nem lehet valahogy manipulálni magam hogy róla álmodhassak?

2010. márc. 22. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdezz meg valakit aki ért hozzá...

Én Csernus-t javaslom :D

2010. márc. 22. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Az álmodás nem tudatosan történik...
2010. márc. 22. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, én mindig arról álmodok, amin járt az agyam lefekvés előtt. Pl múltkor simán tudtam,h volt évfolyamtársaimmal fogok álmodni, mert egész nap velük foglalkoztam. Mármint agyban. És be is jött, olyan kuszaságot összeálmodtam róluk...

Szóval sztem gondolj rá sokat alvás előtt, nézegesd a fényképét.

Egyébként én is másfél éve vagyok együtt a párommal, de nem álmodok mindig vele. Van mikor igen, máskor nem. Sokszor nem is emlékszem az álmaimra, csak azt tudom, h vmit álmodtam.

Mondjuk most legutóbb sikerült a párommal álmodnom, ráadásul volt egy kis erotikus sugallata is... :)

Szóval csak fordulj a fal felé, és koncentrálj rá. :)

(24/L)

2010. márc. 22. 21:49
 6/7 anonim válasza:
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha majd már nem lesz veled (pl szakítotok vagy bármi dologból kifolyólag nem lesztek már együtt viszont neked még hiányozni fog nagyon) akkor fogsz róla álmodni ezt garantálom(persze csak ha igazán szeretted és sokat jelentett a számodra)az álmokat nem lehet befolyásolni nem irányíthatod őket hiszen a tudatod legbenső és egyben legérthetetlenebb hangja az álom valódi fogalmát és jelentésit még a mai napig sem érik az emberek sztem azért mert nem az értelmet kell benne keresni és nem a mondani valót hanem a lelked milyenségét :D:D
2010. márc. 23. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
én ma álmodtam a szerelmemről...hát nem voltak valami jó álmok :S olyan rossz volt felkelni utána
2010. márc. 23. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!