Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire hordanátok cicaruhát, ha a pasitok kérné?
2015. dec. 10. 22:06
1/8 anonim válasza:
az első még oké, ilyesmit szoktam hordani (csak olyat, aminek vastagabb anyaga van, szóval normális nadrág)
azt a vékonyabb cicanadrágot meg otthon, mert kényelmes
a második képen lévőt nem venném fel, nagyon nem tetszik
amúgy ha olyat kérne, hogy hordjak, ami nem tetszik, nem kényelmes vagy nem érzem jól magam benne, akkor nem tenném
elmondhatja a véleményét, ha olyan akkor meg is fogadom, de nem hordok olyat, amit nem akarok
2/8 rrrrrreennnnn válasza:
Nem kérne olyanra, ami nem a stìlusod...Mert valszeg azért nem a stìlusod,mert nem érzed jòl magad benne,kényelmetlen,stb.
Akkor miert is kérne?...
3/8 anonim válasza:
Lol... Az elso kepen levo nacit veszem fel mma edzesre mindig. :D
A 2. meg nem divatos a bo szara miatt.
N
4/8 anonim válasza:
Szóval. Van egy kialakult stílusom, ami azt jelenti, hogy abban érzem jól magam, így vagyok önmagam. Kérhet bármire, legfeljebb figyelmen kívül hagyom a kérését. Ha a képen lévő nadrágoktól idegenkedem, nyilván, hogy nem fogom felvenni, mert nem érzem jól magam benne.
5/8 anonim válasza:
Nekem mindkettő oké, belefér a stílusomba. De ha pl. valaki arra kérne, h hordjak valami olyat, ami nem áll közel hozzám, nemet mondanék.
6/8 anonim válasza:
Ha nem a stílusom,akkor kérhet bárki,nem fogom hordani.
7/8 anonim válasza:
De nem ezek a cicaruhák? :D
8/8 anonim válasza:
Otthonra egyszer-kétszer talán,ha ő maga fizeti ki nekem,de ennyi.Amúgy azt hordok,amit én akarok és nem az uram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!