Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtakaptam két tanáromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam két tanáromat ahogy smárolnak, mind a ketten házasok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A töri tanárom megkért, hogy a versenyes lapot vigyem be hozzá a tanáriba ha végeztem vele, de ha esetleg kérdésem van keressem meg. Már elég késő volt úgyhogy viszonylag üres volt a suli. Az egyik kérdés nem volt teljesen tiszta ezért elindultam a tanárihoz megkeresni a tanáromat. Bekopogtam az ajtón vártam egy kicsit majd benyitottam. Ekkor láttam meg azt amit nem kellett volna. A matek tanárom és a töri tanárom eléggé "hevesen" smároltak olyannyira, hogy a keresett tanár az asztalon ült melltartóban a másik "illetékes" pedig mondanom sem kell, a lábai között. Olyan hirtelen ért ez az egész, hogy kissé lefagytam becsuktam az ajtót és kocogásban elindultam a cuccomért, hogy miharabb hazaérjek. A legrosszabb az egészben az, hogy a töri tanárom férjét személyesen is ismerem (edzőm) és tudom, hogy boldog házasságban élnek két gyerekkel így még jobban lesokkolt ez az egész, illetve tudtommal a másik tanárom is házas. Mikor már indultam volna kifele hallottam, hogy tanárom a nevemet kiabálja és siet utánam. Muszály volt megálnom. Elkezdett magyarázkodni és arra kért, hogy ne mondjam el senkinek főleg ne a férjének. Bár hogy is tudnám elmondani elég érdekes lenne ha oda állnék elé és azt mondanám, hogy a feleséged megcsalt a matek tanárral, fájuk nyitottam a tanáriban. Mit csináljak ezek után, hogy nézzek a tanáraim szemébe, ráadásul órán mi lesz? Segítsetek

2015. dec. 10. 22:02
1 2
 11/11 anonim válasza:
Végűl mi lett a vége?? Elmondttad?
2021. febr. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!