Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek amikor egy fiú egy lánnyal poénkodik szexuális töltettel, akkor bejön neki a lány?
Figyelt kérdés
Ha valaki a pontos szituáció értelmezésében segítene, írjon privát üzenetet,amelyben életkorát és lakhelyét közli,hogy ne botoljak ismerősbe.2015. dec. 10. 22:02
2/6 A kérdező kommentje:
szóval akkor "csúnya lánnyal" nem íncselkedünk?
2015. dec. 10. 22:04
3/6 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem, de az egyik biztos. Vagy bejön neki, vagy csak szimplán jó barátok. Előzményektől függ.
5/6 anonim válasza:
Nem. :D
Nekem is van olyan barátom, aki nem jön be nekem, mégis poénkodok vele ilyen formában is, és van olyan barátom is, akinek én nem jövök be, de mégis poénkodik ilyen dolgokkal vele.
Egy másik sráccal pedig már a kezdetektől fogva ilyen volt a viszonyunk, és egyikőnknek sem jön be a másik, sőt, kölcsönösen elviselhetetlennek tartjuk egymást hosszútávon. :D
Szóval nem, nem biztos hogy bejön neki.
6/6 anonim válasza:
Semmit nem jelent, fölösleges valamit is belemagyarázni egy poénkodós beszélgetésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!