Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normalis ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis ez?

Figyelt kérdés
Egyut vagyok baratnomme mar v 3-4 honapja,eddig rendesen sexeltunk,de megvolt az a problema h akarmeddig basztam nem elvezett el,ez neki depressziot okozott es ezeer most arra kenyszerultem h felajanlottam h ne baszunk tobet...szerintetek mit kene tegyek?v h kene megoldjam ezt a problemat?
2010. márc. 22. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:

basszunk...szép a beszéded...-.-

éretlen köcs*g.

2010. márc. 22. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
cigány vagy.. még a szövegedből is lejön... jobb is h nem baszol""..
 3/8 anonim ***** válasza:

-.-

hát szerintem se b@sszatok többet. b@sszál inkább egy tehenet, az a neked való...

4/8 anonim ***** válasza:

mi az h akármeddig b.sztad? szép fogalmazásmód.grat. nagyon szeretheted a nődet, ha így beszélsz...és..esetleg nem úgy kéne megoldani a problémát, h akkor nincs szex... talán kicsit többet kéne nyújtanod neki.. lehet neki pont az nem jön be h b.szod..létezik a kicsit érzelmesebb verzió is...igazi idóta vagy, már bocs..

17/L

2010. márc. 22. 20:22
 5/8 anonim válasza:
Amíg írni b*szol megtanulni, addig ne is b*sszál. Hogy lehet így fogalmazni?? Az előzőnek adok igazat. Ez aztán a megoldás... nem irigylem a csajod.
2010. márc. 22. 20:24
 6/8 A kérdező kommentje:
nah jo van...vele vagyok me szeretem,es akk valtok aktusra ha ez igy.de mosmar valaki valaszol a kerdesre is?v csak osztjatok az eszt...
2010. márc. 22. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Senki nem kényszeríti a csajt, hogy vele legyen...

Szerintem amíg nem b.sztok, addig is művelődj, olvass sokat!

2010. márc. 22. 20:56
 8/8 A kérdező kommentje:
ember,neked jol esne ha lenne egy nod es nem fekhetne le vele?nem az elvezette van bajom,hanem az eszmei reszevel
2010. márc. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!