Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van arra esély,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van arra esély, hogy legyen pasim, ha van 10 kg feleslegem?

Figyelt kérdés

14/L

Egoizmus nélkül, az arcom szép, és a bunkók kímáljenek...

2010. márc. 22. 18:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lehet az a baj, hogy te is csak a jobb pasikat nézed és vannak akik neked nem jutnak eszedbe mint lehetőség.

Erre gondoltál már?

2010. márc. 22. 19:09
 12/19 anonim ***** válasza:

10 kiló az nem sok. Tudom tragédiának tűnik, ha megnézed a negyvenkilós anorexiás gazellákat. De hidd el, a pasik nagy részének a csontvázak nem jönnek, ezt fogalmam sincs kik találták ki. :) Valahol középúton van a jó súly. Hidd el, hogy nem ezen fog múlni a szerelem.

22/F

2010. márc. 22. 19:11
 13/19 anonim ***** válasza:
tegyel be egy kepet magadrol...es ugy jobban megmondjuk h mien jol nezzel ki...
2010. márc. 22. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Drága, nekem sajnos nem tiz, hanem 30 kg súlyfelesletgem van. 8 éve élek boldog párkapcsolatban, és e mellett mindig akadna hódolóm. Nem csak a külső számit szerintem.
2010. márc. 22. 19:31
 15/19 A kérdező kommentje:

Megszoktam nézni én minden pasit, képet most inkább nem raknék be:

Bocs nem találtam mást (amugy utálom Britneyt) : [link]

jobb oldali képnál vékonyabb vok egy kevéssel

2010. márc. 22. 19:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Írj privit:D
2010. márc. 22. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

nem ismerkednél meg velem?

hol laksz?

2010. márc. 23. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:

kisugárzás kérdése az egész

én 160cm vagyok, jelenleg 70kg, bár általában 62-64 szoktam lenni. Nálam pasi pasi után jött, jó darabig nem volt kapcsolatom, mert akit akartam,megkaptam,akkor meg minek magad lekötni. Nem egóból,de a legjobb csajok féltették tőlem a pasijukat pl.

Legjobb barátaim is fiúk voltak, ill most is azok

Ha megtalálod a stílusodat, és bele tudsz nézni úgy a tükörbe, hogy "igenis,szép vagyok" az már fél siker, hidd el, tapasztalat. Nekem volt, hogy rossz napom volt/van, ilyenkor én is kövérnek, csúnyának stb. érzem magam....de ha valami pozitív ér, egy bók, vagy ilyesmi, máris változok...

meglátszik, hogy mit gondolsz, olyannak fognak látni mások, amiennek TE gondolod saját magad!

Szall fel a fejjel, has be, mell ki, és indulás:)

Łili20

2010. márc. 23. 23:48
 19/19 anonim ***** válasza:

jah, és lassan egy éve már van állndó kapcsolatom, ez alatt az idő alatt szedtem fel czirka 10kg-t,és Őt nem zavarja!!!

Łili20/2

2010. márc. 23. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!