Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy ha nem hagyja abba nem fogok tobbet vele szoba se allni?
Figyelt kérdés
Van egy fiu baratom akivel jol el vagyok de folyton olyanokat mond nekem hogy en tuti elkepzeltem vele mar ezt azt es ugy hogy van egy komoly kapcsolatom. Raadasul a fiu be se jon tenyleg csak baratkent kezelem, de ha igy folytatja tuti nem fogok vele mar tobbet szoba allni.2015. dec. 7. 00:17
3/8 A kérdező kommentje:
Te meg szard ossze magad
2015. dec. 7. 00:21
4/8 anonim válasza:
Ha megmondanád neki civilizált módon,hogy nem jön be neked külsőre akkor tuti,hogy leállna ezzel a nyomulással.Ez elveszi a pasik önbizalmát.
5/8 anonim válasza:
imádom ezt az oldalt,mindig megmosolyogtattok,köszi :D ma is jókedvuűen alszom el :D bocsi az offért
6/8 anonim válasza:
Fogd meg a vállánál fogva és mond a szemébe: Nem kellesz nekem. Se fizikálisan se sehogy. Barátok vagyunk és ha nem tudsz normálisan viselkedni nyugodtan elhúzhatsz a jó büdös fenébe. Érted?
7/8 anonim válasza:
"Figyelj Géza, rohadtul elegem van a folzamatos idióta megjegyzéseidből és nyomulásodból, eddig haverok voltunk, de még egy ilyen, és többé nem vagzok hajlandó hozzád szólni sem, nemhogy barátkozni."
Aztán következetesen tartsd is be.
Ebben mi annyira bonyolult, hogy kérdést kellett róla kiírni?
8/8 anonim válasza:
(bocsi az elgépelésekért, előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!