Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nővel vitázni a legbátrabb dolog a világon amit a férfi megtehet?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 21:34
11/14 anonim válasza:
Nõként mondom,hogy nem. De ha egy rátermett csajjal vitázol kötsd fel a gatyád és készülj fel rá,hogy bármit mondassz ellened használja majd, Minden helyzetben képes téged szemétnek beállítani és a végén te fogsz bocsánatot kérni :D
12/14 anonim válasza:
Vannak destruktív és konstruktív viták. Utóbbira csak az érett emberek képesek (férfiak és nők egyaránt). Ennyi a titok.
13/14 Mi közöd Tőle válasza:
Azt hittem bátrabb dolog mondjuk az életedet áldozni egy nemes cél érdekében, vagy valakinek megmenteni az életét a biztos halálból. De lehet én tévedek és vitázni egy nővel heroikus dolog.
14/14 anonim válasza:
Nem. Én nem a legbátrabb dolognak...hanem a legostobább dolognak hívnám. Ugyanis köztudott tény: a nőnek van igaza. Mindig. Akár úgy van, akár nem.... Ha a férfi nyugtot akar magának, jobb ráhagyni a nőre a dolgokat. Ez egy jótanács... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!