Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert vagyok boldogtalan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok boldogtalan?

Figyelt kérdés

Mindenkitol azt a visszejelzest kapom, hogy szep vagyok,dogos,jo fej... annyi pasitol kaptam mar bokot, hogy meg se tudom szamolni...csaladi gondom nincs,penzugyi sem, tanulas is megy, megis boldogtalan vagyok.

22L

2015. dec. 6. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadba a kérdést mi kellene ahhoz, hogy boldognak érezd magad.. Nos ha tudod rá a választ akkor azért vagy boldogtalan.
2015. dec. 6. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert ragorcsolsz arra hogy boldogboldogboldogboldog vagy az a peoblemad hogy nincs parod es nem kapsz eleg szeretetet
2015. dec. 6. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Mitől várod a boldogságot? Férfitól? Pénztől? Céloktól?
2015. dec. 6. 16:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert nem jössz velem motorozni, meg egyedül sem csinálod ;)
2015. dec. 6. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
De neked egyik pasi sem kell mi? Lehet, hogy valamit tenned is kéne azért, hogy legyen egy normális kapcsolatod.
2015. dec. 6. 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
1 kellett 5 even at. De masvalakivel van.
2015. dec. 6. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egy kicsit elvarázsolt típus? :)
2015. dec. 6. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
talán pont azért vagy boldogtalan, mert semmiért nem kellett igazán megküzdened, nem voltak problémák, nem igazán tudod mit szeretnél.
2015. dec. 6. 16:41
 9/10 A kérdező kommentje:
En azt nem mondanam, hogy semmiert nem kellett megkuzdjek. Rengeteg problemam volt nekem is. Erzem, hogy hianyzik a szerelem, de nem talalom.
2015. dec. 6. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
olvastam egyszer, hogy a boldogság nem a boldogtalanság hiánya. azaz ha nem örülsz annak, hogy szép vagy és biztonságban vagy, ezek maguktól nem adnak boldogságot.
2015. dec. 6. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!