Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek többségének miért ez a sablon válasza, ha elmondom, hogy hogyan állok hozzá a párkapcsolatokhoz?
Azért valahol érdekes, hogy többen rólam írnak. :-D
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "normális vagyok-e" azt tudom én magamtól is, én a többséget nem értem, hogy miért ilyen értetlenek. Én elnézem nekik, hogy van egy ilyen khm. sajátos időtöltésük mint a párkapcsolat, én ostobaságnak tartom, de oké felőlem csinálják! Csak akkor ők miért nem fogják föl, hogy vannak olyanok, akik szeretnének kimaradni ebből?
Egyébként utolsó két válaszolónak: Ami nekem van azt realitásérzéknek hívják, tényleg szörnyű dolog! :-)
a szexuális identitásomról meg már többször elgondolkodtam, ugyanis igencsak elszomorít, hogy sok korombeli férfi mennyire meg tudja alázni magát és eldobni a férfiasság alapjait valami nő kedvéért, szóval ja, ha ezt jelentené férfinek lenni, akkor nem szívesen vagyok az, de látjátok lehet normálisnak is maradni!
Egy fél éve már én se igénylem a kapcsolatokat, mégis megkapom ugyanezeket a dumákat... :D Az elején bosszantott, de már hidegen hagy. Mindenki éljen úgy, ahogy jólesik neki :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!