Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon azok a nők akik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon azok a nők akik egy egyszerű üzenetre nem tudnak válaszolni miért panaszkodnak, hogy nem kellenek egy férfinak sem?

Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

És az a verzió, hogy válaszolok és se kép se hang?

Vagy a màsik kedvenc az, hogy tetszik egy komment és ràírok és nulla vàlasz?

Azért a lànyoknak sem egyszerű szerintem. Bàr nem is tudom, hogy mennyire vagyok egy elvetemült àllat ha még mindig innen vàrom a csodàt ötszaz pofon utàn is.

2015. dec. 2. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
ezt én se értem! itt sok kérdés volt hogy miért nem találok férfit? erre írja hogy neten nem ismerkedek..... pedig ma ott szokás
2015. dec. 2. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Ha jól esik nekik panaszkodni, akkor mi a gond? Attól még, hogy nem mondanak igazat a kérdésük kapcsán, és nem akarnak neten ismerkedni, azt nem kell személyes sértésnek venned, csak agyoncsapják az idejüket. Veled van a gond, hogy annyira nem tudsz nőkkel ismerkedni, hogy még itt is azt próbálod erőltetni, mikor azt se tudod, hogy kinek írsz. Lehet magának a belga egészségügy miniszternek, csak francia tolmács fordítja neki...

Van rá garancia, hogy az akinek állítja magát? Nincs, és hidd el, valszeg nem is az..

2015. dec. 2. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

tömeg-elek

Engem pl nem érdekel, mi szokás, akkor se fogok neten ismerkedni. Egy ilyen anonim, idiótákkal teli oldalon meg pláne.

Nem szeretnék megsérteni senkit, de itt a legtöbb ember privátján annyira érződik, hogy egyáltalán nem is érdeklem, CSAK a szingli csajt látja bennem, nem arról van szó, hogy valamivel megfogtam, megtetszettem neki, egyszerűen lukat akar szerezni. Kösz, de passzolom a lehetőséget. Van persze, amikor más a helyzet, pl tegnap írtam egy választ egy srác kérdésére, ő rám írt, hogy szeretnék-e ismerkedni, ő normális volt, meg elhittem, hogy a komment alapján akár még érdekelhetem is, neki válaszoltam, hogy bocsi, de nem. (Épp egyáltalán nem akarok ismerkedni, sehol, senkivel)

A nem ilyen jellegű üzenetekre persze válaszolok, bár van, hogy nemes egyszerűséggel elfelejtem (pl telón hazafele elolvasom, eldöntöm, hogy otthonról válaszolok, aztán jól kimegy az egész a fejemből)

2015. dec. 2. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:

kérdés milyen az az üzenet ...

mert a tartalmától külalakjától is függ h válaszolok e

2015. dec. 2. 17:29
 6/8 A kérdező kommentje:
direkt írtam, hogy egy egyszerű üzenet
2015. dec. 2. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Normális üzenetekre egyáltalán nem hajlandóak reagálni, ez tény. Én arra tudok gondolni, hogyha egy nő elkezd panaszkodni, hogy nem kell senkinek, ott mindig valamilyen komoly dolog lehet a háttérben. Vagy tényleg nagyon előnytelenül néz ki szegény, vagy mindig kifogásokat keres mindenre (most ezért nem írok vissza, most azért nem, ilyen oldalakon nem ismerkedem, bla bla). Kár erre az időt pazarolni.
2015. dec. 2. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű üzenet is lehet bunkó...
2015. dec. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!