Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyik fiúval lennétek a legszívesebben?
Több szempontot is megadok:
Első: Kedves, és intelligens, de külsőre nem annyira kapható. Keresete átlagos. Öltözködése átlagos, általában mindegy, mit vesz fel.
Második: Odáig van a sportért, eléggé jóvágású. A ruházatát tekintve sportos.
Harmadik: Külseje kapható, belül kedves, őszinte és intelligens. Nem olyan nagy a keresete, sportért nem annyira van odáig, inkább a művelődésért. Divatot nem követi, de igényes.
Negyedik: Jóképű, nagymenő, és népszerű. A legújabb trendet követi. Dúsgazdag, mindene megvan, és keresete félmillió forint.
U. I. Ne az érdekeljen titeket, melyik lehetek én.Csak a kérdésre válaszoljatok.
Sportos srác. :) bennük sose csalódom
A harmadik olyan unalmas és száraz fickónak tűnik, az egyes meg nagyon átlagosnak, kicsit talán igénytelennek. A negyedik meg szerintem megbízhatatlan. :D
3.
Sose vágytam gazadag férfira. Olyannal szeretnék együtt élni akivel összeillünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!