Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha küldtök egy lánynak zenét, akkor azt csak úgy külditek, vagy jelentése is van?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=dr7-i9CgBmc
Ezt a zenét küldte nekem egy srác, hogy felvidítson... És mostanában vannak gyanús dolgok, de nem tudom, hogy csak úgy küldte, mert jó szám (illetve nekem tetszik), vagy mondandója is akadt...
2015. nov. 29. 15:52
1/4 anonim válasza:
Hát fiú létére ilyet hallgat :D egészségére. Jelentése bizti van, szimpibbnek akar tűnni
2/4 anonim válasza:
Néha csak úgy, néha jelentése is van.
3/4 opened paradise válasza:
Csak a címet néztem,de ez Peter Gabriel foldolgozás?
Azt mindenképp jelnek venném! :D
4/4 anonim válasza:
Semmi jelentősége nincs. Most beszélgetek itt privátban egy lánnyal, még nem láttuk egymást, semmi vonzalom még, de már zenéket cserélünk, mert szeretjük a zenét. Nyilván, ha már kapcsolatban lennénk, akkor sűrűbben, szenvedélyesebb zenéket cserélnénk, így meg inkább pop-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!