Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor és hol csókoljam meg? 15f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hol csókoljam meg? 15f

Figyelt kérdés
Már szinte járásnak lehet tekinteni a kettőnk közti kapcsit! :) Holnap meg akarom csókolni(még nem csináltam), mit javasoltok, milyen szituban tegyen ezt meg? A folyosón? Vagy amikor ketten vagyunk? Randi kilőve, félt eljönni néhány napja, de azóta ismét van önbizalma a lánynak, egy kis bátorítás, ugyebár... :) Vagy hívjam el megint randira?
2010. márc. 21. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

ha jártok miért félt elmenni randira??

első csók a folyosón? nagyon kiábrándítóan hangzik. sztem keress valami nyugisabb helyet

2010. márc. 21. 17:21
 2/16 anonim ***** válasza:
erőszakold meg és utána végezd ki
2010. márc. 21. 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
szerintem 9:12perckor és a szályán
2010. márc. 21. 17:22
 4/16 A kérdező kommentje:

1-nek!

Valóban nem járunk, de nagyon közel vagyunk hozzá! És a randira azért nem mert eljönni mert félénk! A csók 100% hogy bátorítaná! :D

2010. márc. 21. 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:
szerintem a parkban, ha randira felt elmenni sulibol hazafele menet, ha egyhelyre jartok ha meg nem akkor valami nyugis helyen
2010. márc. 21. 17:33
 6/16 A kérdező kommentje:

17:33

Aha! Tehát valami nyugison! Mert akkor meghit hangulata lehet az egésznek, márha jó lesz a csók! :)

2010. márc. 21. 17:37
 7/16 anonim ***** válasza:
te hülye ha annyira félénk hogy nem mer elmenni akkor szerinted egy csóktól jobb lesz? azért mert meg akarod csókolni ő sztem nem akarja, sokkal jobban beparázik, és lefogadom h a járás neked az hogy beszélgetsz vele vagy valami. Nagyképű vagy és pofára is fogsz esni majd meglátod.
2010. márc. 21. 17:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Először a száján. Utána ahol jól esik :D
2010. márc. 21. 17:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Noss! Szerintem is nagyon elhamarkodott döntés lenne ez a csók. Gondolj bele szerinted, hogy jön az le egy lánynak akivel a srác még nem töltött együtt 1 órát sem kettesben, nem beszélgettek még nyíltan egymás közt, és nincs kölcsönös szimpátia..... Elárulom hogy nagyon hülyén jönne ki. "Max azt kapnád, hogy te hülye vagy mit képzelsz nem vagyok én rübíí" (persze kívétel ha valami nagy ribanc) De ezt ebben az esetben nem hiszem.

Szóval! Ha már együtt töltöttetek pár órát csak ketten iskolán kívül, és virtuális világon kívül , azaz elmentetek sétálni vagy már párszor beültetek kettesben valahová és sokat beszélgettetek, és a lányon látod azt, hogy érdekli a véleményed és figyel arra amit mondasz, na utána már szóba jöhet a csók de addig nem ajánlom.

2010. márc. 21. 17:53
 10/16 A kérdező kommentje:

17:53

Ácsi! Nem vagyok nagyképű, csupán magabiztos! :( Nem akartam, hogy így jöjjön le a dolog, ha pedig rosszúl jött le bocsi! Akkor adni kell neki egy kicsit több időt, meg többett kéne talizni és dumcsizni stb... Nem kell elsietni!

2010. márc. 21. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!