Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még a szexi vagy már a k. urvás kategória?
Szerintem szexi, nagyon nagyon szexi, legalábbis számomra...
Általában pont azok krváznak, akiknek nincs jó nőjük, aki szépen öltözik
Blézer leggingsel? Inkább utóbbi. Szerintem ízléstelen a leggings ha derékig érő felsőruhához veszed fel. Ha valami combközépig érő kötött vagy szövetruhához menne az más. A top se mindegy mennyire dekoltált. Meg persze a legkardinálisabb kérdés: van-e alakod a leggingshez? Őszintén szólva én azt látom, hogy kevés embernek áll jól.
Egyik beosztottam jött be az általad leírtakba dolgozni (persze más színekkel). Én úgy vagyok vele, hogy az ízlés mindenkinek egyedi és amíg mást nem zavar meg dolgozik rendesen azt hord amit akar. A főnök viszont hazazavarta átöltözni. Bizonyos helyeken pl munkahelyen elvárás, hogy ne divatbemutatónak vagy ztcasaroknak nézzék az emberek öltözködésben. Sok hely dress code-ján ez a szerelés igencsak megbukna. Meg az élénkszínű rúzzsal is vigyáznék. Ha nem találod el az árnyalatot közönséges hatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!