Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap hívjam el megint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap hívjam el megint személyesen? 16F

Figyelt kérdés
A lány félénk volt amikor először elhívtam, mára tökre sok önbizalma lett, szerintem most már hisz önmagában! :) Elhívtam 2 hete, de félt eljönni akkor, mára vizont úgy érzem, idelye ismét "támadni"! :D Még nem smároltam egy lánnyal se sajna, de simán megteszem a kedvéért bármikor! :D Egy csöppet se izgulok tőle, sőt, kívánom! :) Nos? Kérek tippeket! Köszi!
2010. márc. 21. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hívd el. :D
2010. márc. 21. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
hivd el es teperd le
2010. márc. 21. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:

hívd el!

sok sikert, remélem összejöttök ;)

2010. márc. 21. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :D

Rendben, holnap lehet hogy elhívom, de van egy BÖKKENŐ! A lány csütörtökön megbetegedett (SMS-ben megkérdeztem tőle, aztán dumcsiztunk egy jót! :))és nem tudom hogy jobban van-e! :( Lehet hogy várni kéne míg kigyógyúl? De nem akarok túl sokat várni, nehogy elaludjon a tűz! Nos?

2010. márc. 21. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
menj át hozzá és keményen gyógyítsd meg!!
2010. márc. 21. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!