Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg ennyire perverzek?

Figyelt kérdés
Tényleg ilyen perverzek, vagy csak én fogom ki mindig a fap,,ákat ? Tehát hogy mondjam...még nem voltam nővel 25 éves létemre... nem vagyok rá nyilván büszke , de nem is igazán szégyellem. Lett volna rá alkalom, de inkább skippeltem, mert mégiscsak a munkatársam volt .... Vele értelmesen lehetett beszélni a dologról, és igazából ahogy leírta mit csinálna XD hát ugye ... de ettől eltekintve is azt veszem észre, hogy a lányok sokkal perverzebbek mint mutatják magukat.. illetve a maradék meg kb olyan álszent vagy nem tudom.
2015. nov. 27. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tényleg. Mondjuk aki egy kicsit jobban ismer, mint barátok, munkatárs, azok tudják, hogy az ágyban biztosan nem vagyok szende kislány.

Régebben még rajtam is meglepődtek..mármint akivel együtt voltam. Ma már ez nincs.

2015. nov. 28. 00:19
 12/12 anonim ***** válasza:
A férjem szokta mondani, hogy eszméletlenül perverz vagyok. Én bevallom az vagyok. Bár nem érzem magam annak. Inkább csak kimondom nyersen azt, amit mások csak gondolni mernek......de ez még nem jelenti azt, hogy mondjuk szexuális témákban meg is tenném....
2015. nov. 28. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!