Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti borotváljátok a zacsitokat?
Figyelt kérdés
Légyszi írd oda hogy hány éves vagy és mikor kezdted borotválni, ha nem borotválod akkor azt is írd oda. Köszi egy lány2010. márc. 21. 14:02
1/17 anonim válasza:
Én nem!
Próbálok olyan zacskót venni a boltban ami nem szőrős!
18/F
4/17 anonim válasza:
első :DDDDDDDDD
Én igen, és 16 éves korom óta szőrtelenítek.
29/F
5/17 anonim válasza:
A zacsit és a farkam le szoktam borotválni, de a hasamon csak ollóval rövidebbre nyírom, ha már szükséges...xD
Az egészet csupaszra nyírni nagyon b*zis dolog!!
22
6/17 anonim válasza:
18/F remélem a fejedre húzod és megfulladsz
7/17 Beviz Elek válasza:
Igen!
15 éves korom óta, 20 vagyok
8/17 anonim válasza:
Én igen és a mellkasomat meg a hasamat is szörtelenítem, a csajok nem találják buz.isnak;) Viszont aki kart vagy lábat borotvál, az már tényleg durva. F/23
10/17 anonim válasza:
A farkam és a zacsimat én nem szoktam borotválni, mert vérzik, inkább csak a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!