Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békülős szex? Hogyan?
Ha én tényleg meg vagyok sértve, akkor jobb, ha nem jön senki a közelembe, míg le nem nyugszom kicsit, különben csak olaj a tűzre, ha "idő előtt" próbál békíteni. Idegesen nem is tudnék szexelni, pedig sokan mondják, hogy a békülős szexnél nincs jobb. Nem vagyok agresszív, csak amíg ki nem duzzogtam magam, addig nem tudok úgy tekinteni a problémára, mintha mi sem történt volna. Van, hogy egy napig csendre és egyedüllétre van szükségem, hogy átgondoljam a dolgokat, a sértettségem súlyosságától függ.
Hogy működik a békülős szex?
Nálam ez eddig egyetlen egy nőnél működött, de ő valóban nagyon tudta, hogyan hasson rám. Amikor kiakasztott és sík ideg voltam, néhány másodperc elég volt neki, hogy levegyen a lábamról, elszállt a harag és őrült módon szexeltünk. Ehhez hozzám sem kellett érnie, pár mozdulat, arckifejezés, szóval csábítás volt inkább a részéről. Ilyenkor mindig én voltam a "sértődött". Ha ő volt sértve - ez ritkán volt - akkor is működött, csak nekem kicsit többet kellett "melózni" az ügyön. :D
De más nő mellett ez ebben a formában nem működött.
42F
Én ugyan szűz vagyok ,de a békülős szex tetszik a legjobban.
Egyébként úgy kell ahogy a 4-es írta. :D
Huh hat nalunk egyszer volt meg csak ilyen a baratommal ugy nezett ki a dolog h elegge osszevesztunk vmi hulyesegen en ot hibaztattam o pedig nem ertette h ez miert ilyen fontos a lenyeg h annyira kiakadtam ra h nem irtam neki nem vettem fel a telot semmi aztan 3 napra ra mar nembirtam o is abbahagyta a hivogatast. Szoval elmentem hozzajuk es most o akadt ki teljesen h nem tudott elerni meg stb. ezert kb. tolunk zengett az egesz haz (emeletes haz a szulei nem voltak pont otthon szerencsere..). Es miutan konkretan kiuvoltoztuk magunkat es levegoert kapkodtunk.. hirtelen odalepett es megcsokolt aztan utana jott magatol a dolog es az agyban kotottunk ki. Es tenyleg eleg jo volt.. de utana megbeszeltuk h nem fogjuk igy intezni a problemainkat mindig.. (akk voltunk mindketten 18 evesek..azota 4 eve egyutt vagyunk..)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!