Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Szóval én is meg a lány is 19 évesek vagyunk. Ő januárba lesz 20 én meg áprilisba. Eddig elég jól elvoltunk, vagyis elég sokszor és sokat beszéltünk neten is meg suliba is. De most egy ideje eléggé megváltozott. Ha írok neki vagy meg se nézi vagy ha megnézi akkor meg nem válaszol. Amikor találkozunk akkor meg azt mondja hogy hazamegy és majd válaszol vagy majd most suliba. De nem ír. Ha esetleg ráírok akkor meg nem válaszol, vagy meg se nézi, vagy kb. óránként rámegy és válaszol. Eddig nem ilyen volt. Nem voltunk együtt de már kb. az életünket tervezgette. Vagyis hogy menjünk egy egyetemre pesten, és hogy majd kibérelünk ott ketten egy albérletet csak azért hogy ott legyek vele. Meg mondtam neki hogy gondolkozok egy olyan lehetőségen hogy kimegyek németországba dolgozni. Erre még írogattunk még pár dolgot erre végül ott lyukadtunk ki, hogy akkor ő is ki jönne vele csak azért hogy lásson. És nem értem hogy ezek után hogy jutottunk el odáig hogy személyesen amikor beszélünk akkor elvagyunk, de ha neten írok neki akkor semmi.

2015. nov. 27. 05:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs másik nő a képben?

Élőben lehet azért viselkedik másképp,mert puhapöts,nem meri a szemedbe mondani,hogy van valakije,vagy alakul valami.

Ha még nem feküdtél le vele,lehet azt unta el,de lehet bármilyen komoly magánéletbeli problémája is.

Ezt így megmondani ennyiből lehetetlen,kérdezz rá,face to face,akkor nem tud kibújni a válasz alól.

2015. nov. 27. 06:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs másik srác a képbe?

Elírtam,sorry.

2015. nov. 27. 06:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Tipikus jelei annak, hogy elvesztette az érdeklődést feléd. Vagy megjelent a harmadik, vagy kifáradt a kapcsolat.
2015. nov. 27. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!