Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a párotokra gondolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a párotokra gondolni elalvás előtt? (:

Figyelt kérdés

Szimplán érdekel a dolog, leginkább az urak válaszát várom :)

Az életkorotokat is és nemi hovatartozásotokat is legyetek szívesek feltüntetni :)

18/l

2010. márc. 21. 12:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem egész nap ő jár az eszemben,reggel mikor felkelek és este mielőtt elalszom sőt elég sokszor az álmomban is sajnos nem a barátom de szeretem nagyon 17L
2010. márc. 21. 14:11
 12/15 anonim ***** válasza:
másra se gondolok :))) 19f
2010. márc. 21. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Iggen Szoktam 16/f ,
2010. márc. 21. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:

hetente 3-4 este nálam alszik,mire másra gondolna,mikor it duruzsolok a ülébe..:d

többi nap meg napközben telo,melo után msn,skype,lefekvéskor telefon,ideje sem lenne másra gondolni:D

L

2010. márc. 22. 15:02
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

hogy őszinte legyek, meglepődtem, azt hittem a fiúk nem ilyenek :D

de kellemesen csalódtam :)

2010. márc. 22. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!