Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire önbizalomhiányos szemezéskor?
Figyelt kérdés
Van egy enyhe kancsalságom, ami ha nagyon fókuszálok vagy fáradt vagyok, akkor érzem, hogy előjön. Nem annyira látványos, de engem zavar, és az önbizalmamra is rossz hatással van. Folyton azt mondják, hogy a nők szemébe kell nézni, ha fel akarjuk magunkra hívni a figyelmet, de én emiatt a problémám miatt eléggé gátlásos vagyok. Szerintetek is előnytelen vagy csak én érzem azt?2015. nov. 25. 22:56
1/6 anonim válasza:
Én is így vagyok csak lányként. Hát... Én szerintem sose növöm ki, hogy félek az emberek szemébe nézni.
24L
2/6 anonim válasza:
Ez szuper, én bandzsa vagyok :D Hogy egymásra találtunk már :D
3/6 anonim válasza:
Változtatni tudsz a szemeden? Nem. Akkor meg? Ha tetszel a csajnak akkor jó, ha nem akkor majd tetszel másnak. Ne szúrd el azzal, hogy meg sem próbálod.
4/6 anonim válasza:
Én sem merek a fiu szemebe nezni
mikor leszek vegre jo nö,nagy gatlasos vagok,pedig szep a szemem,azt mondják altalaba,hogy szep szemem lehetne,es nem merek a fiuk szemebe nezni
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik, nem vagyok egyedül. Pedig azt mondják, hogy szép szemem van, de mégis sokszor szégyellem magam emiatt. Amúgy nem annyira látványos, sőt, legtöbben észre sem veszik, de engem mégis zavar.
2015. nov. 26. 22:26
6/6 anonim válasza:
Égyébként ezt a szép szem dolgot túlgondolják az emberek. Pont az az a testrész ami az emberek többségének szép. Láttammár csúnya szemet, de ritka.
A tekintete legyen jó az embernek. Az a fontos. Abba az arc is beletartozik. Hiába csillogó tengerkék a szeme valakinek, ha randa az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!