Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Milyen apro meglepetesnek orultok csak ugy ok nelkul?
Figyelt kérdés
Johet barmilyen otlet, koszonom szepen :) A jo szopast stb ne irjatok, az alap dolog egy kapcsolatban, de barmi mas johet, otleteket gyujtok :)2015. nov. 25. 17:04
2/14 opened paradise válasza:
"az alap dolog egy kapcsolatban"
Na hagyj békén :'(
Amúgy valami süti,vagy főzz neki. Egy masszázs stb.
3/14 A kérdező kommentje:
A proteinszelet neki nem jo otlet, nem sportol :)
A masszazs jo, de az is alap dolog :)
2015. nov. 25. 17:10
4/14 A kérdező kommentje:
Inkabb valami targyi dologra gondolok nem is tudom. Minden otletet koszonok :)
2015. nov. 25. 17:11
5/14 anonim válasza:
Én régóta szeretnék egy Maserati Quattroporte-t :-(
6/14 anonim válasza:
Az én barátom szereti ha csinálok neki forró csokit vagy valamilyen fini vacsit :) Tárgyi ajándékot csak különleges alkalmakkor szoktunk adni.
7/14 A kérdező kommentje:
Azt en is :D de a diakpenztarca max matchbox meretut engedne :P
2015. nov. 25. 17:14
8/14 opened paradise válasza:
Aha,nem tudod mennyi egy olyan matchbox :D
Én most egy nagy bögrének örülnék. Arra tudsz is festeni valamit. És ocó! :D
9/14 anonim válasza:
#8:
Engem ki lehetne kergetni ilyen bögrékkel, párnákkal és táraival a világból.
Egyébként a Maserati-n kívül én nagyon örülnék apró kis stílusomhoz menő kiegészítőknek: pénztárca, derékszíj, telefon tok ... persze mindezek bőrből, valami normálisabb darab.
De pl. ha este egy új csinos, csipkés fehérneműben kacéran állna elém a párom az is megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!