Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Kiakadnátok ha a feleségetek hazavinne egy óriási vörös rózsa csokrot?
Persze nem tőletek kapta, de az biztos,hogy nem csal meg senkivel?
Nem tudom,h merjem vagy ne merjem hazavinni!? Kidobni sajnálom :))
#10:
Amit már két ember tud, az nem titok ...
Jázi:
Ha elém odaállsz, hogy "drága uram, van egy köcsög pali, aki nyomul rám, hiába hajtottam el szép nőiesen és ezt a virágot küldte ma", akkor én erre tudod mit válaszolok? "köszönöm, hogy szóltál, tudod helyén kezelni a parasztot, vagy menjek és csapja pofán, hogy leszálljon rólad?"
#13:
Ott a pont. Nem kell elfogadni, el kell hajtani...
Igaz, ez általában a még szerelmes feleségek számára egyértelmű, a többieknél előfordulhat, hogy később jut eszükbe, vagy egyáltalán nem is... :)
38F
Jázi, én sem vittem volna haza a virágot. És ha kiderül, hogy kaptál egyet, akkor mi van? Elmondod, hogy igen, tényleg kaptál egy csokrot, de neked ez annyira nem jelentett semmit, hogy említésre sem méltattad az esetet, meg az illetőt, a csokrot pedig lepasszoltad a barátnődnek.
Normális kapcsolatban a férjed meghallgat, és nyugtázza, hogy minden oké. Nem hiszem, hogy egyből azon kezd el pörögni, hogy mit titkolsz még.
De ha elébe akarsz menni az eseményeknek, akkor eset meséld el, hogy képzeld, kaptam egy csokrot valakitől, de mivel egyáltalán nem érdekel, odaadtam a barátnőmnek. Ennyi.
Igen, ezzel le :)
De én nem az vagyok, aki tönkre tesz egy családot! Ha velem ilyen, bárki mással is ilyen lehet. Ha meg ezt nem veszi észre a neje...
Szerintem az a család már tönkre van téve :-(
Ha most veled csinálja a pasi, akkor utána mással fogja. A neje meg legalább élhet még boldog életet, ha megszabadul tőle, egy új kapcsolatban, ahol nem csalják és alázzák.
(Elvált vagyok, három gyerekes, megy az élet tovább ilyenkor is ;-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!