Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20F vagyok. Az exbarátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20F vagyok. Az exbarátnőm akivel 1,5 éve szakítottunk, megkeresett, hogy jöjjünk össze újra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

20F vagyok.

17 éves koromban megismerkedtem egy lánnyal, ő 16 volt, ő volt az első barátnőm.16 hónapig jártunk együtt.A kapcsolatunk jó volt, szerettük egymást, mindenki aki látott bennünket megerősítette ezt.Minden jól működött, kivéve hogy nem feküdtünk le egymással.Többször próbálkoztam vele, romantikus hangulat, stb. nem voltam erőszakos, de mégsem jött össze, mert sosem hagyta magát...Mindig arra hivatkozott hogy túlságosan szeret engem és nem akar csalódni, meg hogy még túl fiatal, meg hogy ráérünk még, stb.

16 hónap után szakítottunk, (nem ez végett) s utána ő nekiállt bulizni, pasizni, és az első szembejövőnek -a'sszem 1 hónapig jártak- odaadta magát...

Azóta eltelt 1,5 év, nekem is volt pár barátnőm, futó kapcsolatok, de a szexig nem jutottunk el, igazából nem éreztem irántuk semmit, együtt voltam velük egy rövid ideig, utána dobtam őket.

Most egy helyen dolgozunk a régi barátnőmmel -egy nagy külföldi cég- és nem régen megkeresett, hogy ő már átértékelte a dolgainkat, meg hogy újra kellene kezdenünk mindent, meg hogy jöjjünk össze újra, meg hogy a mi kapcsolatunk az jó volt, és csak kellemes emlékei vannak stb.(Nem zaklat, csak párszor keresett meg, ezzel kapcsolatban, egyszer előadta ezt személyesen, kétszer küldött sms-t hogy találkozzunk, meg legutóbb el akart hívni moziba.)

Az a gond hogy nem tudom mit csináljak, mert úgy érzem, neki többet jelentettek az utánam következők, mint én,-hiszen odadobta magát nekik- úgy érzem hogy csak az időmet vesztegettem rá,(16 hónapon keresztül csak fogtuk egymás kezét feleslegesen) másrészt viszont ő az egyetlen olyan nő aki iránt éreztem és még mindig érzek valamit...ő az ideálom!

A probléma tehát sok rétű...azt hiszem még szeretem, de nem akarom hogy a büszkeségem csorbát szenvedjen...Másrészt neki már volt testi kapcsolata, nekem nem, ami kicsit megalázó...Harmadrészt meg jelenleg ő a közvetlen vezetőm itt a munkahelyen...Tehát a további sorsomra is gondolni kellene...Szerintetek mit csináljak?

2010. márc. 21. 09:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgass a szívedre. Egyedül jobb büszkén, vagy párban nem büszkén ? Nekem a volt főnököm/felettesem mára már 10 éve az élettársam.
2010. márc. 21. 09:47
 2/10 Bertalan János ***** válasza:
66%
Keféld jobbra-balra, közben pedig keressél mást.
2010. márc. 21. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem érzem sokrétűnek a problémád.

Egyszerűen csak most fogta fel, hogy te voltál az életében a legjobb dolog, és erre csak akkor jött rá, miután szakítottatok. És pont rájött, hogy te jelented neki a legtöbbet, és neked is ő jelenti a legtöbbet, mert képes voltál másfél évig várni rá, míg a többi srác, akivel együtt volt, valószínűleg nem volt belé szerelmes.

2010. márc. 21. 13:51
 4/10 anonim válasza:
54%
Soha nem mennék vissza egy ilyen csajhoz!!!KIHASZNÁL!!! ő csettint egyet te meg mint egy hűséges kiskutya mész vissza hozzá. ezzel bármit meg tehet veled. amúgy meg úgy tűnik egy elég álnok kis szűzkrva mert igenis te szeretted becsülted őt türelmes voltál vele. ő meg egy hónap után lefekszik egy jöttmenttel. Ha nem lennél szűz azt mondanám kurd meg aztán dobd el, de nehogy már vele veszítsd el. meg különben is ebben a kapcsolatban ti már nem lennétek egyenlőek ő mindig feletted állna, felesleges újabb időt pazarolni rá.Amugy te képes lennél megbocsátani neki hogy 1 hónap után odaadta magát másnak? szerintem nem. Lesz más aki majd megérdemel. Közöld vele hogy semmi nem lesz már!
2010. márc. 21. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj vissza hozzá.
2010. ápr. 25. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát be kell valljam nekem is hogy a többiekkel értek egyet.

Bár pár sor alapján nem tudom hogy milyen a csaj de ezt így elolvasva szerintem is csak ki akar használni.

Másrészről ha már egyszer egy kapcsolatnak vége lett akkor annak legyen vége tényleg.

Most gondolt egyet és újra össze akar jönni veled ?

Szerintem már az is megalázó hogy egy jött ment valakivel össze feküdt.

Te egy jó fej csávó aki türelmes is ami nagy kincs.

Ha erre csak most jött rá akkor tényleg nem százas a csaj.

Összegzésben én inkább azt mondom ne de hallgass a megérzéseidre.

2010. ápr. 25. 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ. Ha nem lenne házinyuszi (amire nem lövünk), akkor egyértelműen azt mondanám, hogy úgyis mindig benned lesz a "mi lett volna, ha", szóval jobb, ha kipörgeted ezt a dolgot, és kipróbálod, hogy mi lett volna... :P

Az, hogy 16 évesen nem feküdt le veled, belefér, a lányok többet problémáznak ezen a dolgon, mint a NASA egy fellövésen. Ráadásul te kis tapasztalatlan + megértő voltál. Valszeg szembejött egy másik srác, lehet kicsit keményebb legény is volt, meg sokkal tapasztaltabb, tudta hova kell nyúlni, és simán lefektette; az a helyzet, hogy ha eléggé fel tudod izgatni, akkor nem mond nemet... :P Most viszont, hogy "kiélte" magát, tudja, hogy mit keres, és úgy döntött, hogy téged. Ez nem baj. Attól meg ne parázz, hogy még nem szexeltél, majd megtanít.

VISZONT! Vedd figyelembe, hogy házinyúlra nem lövünk! Vagy ha igen, vállaljuk a következményeket. Mennyire jó a melód? Ha nagyon, akkor ne ugrálj. Ha nem vészes, és be mered vállalni, hogy esetleg később esetleg új munkát kell keresni, akkor viszont szedd össze megint a csajt!

2010. ápr. 25. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem rájött, hogy te vagy neki az igazi. Ha nem így lenne akkor mért szakított a többi barátjával akik utánad voltak? Hát azért, mert bennük nem volt meg az ami benned....

Szerintem adj egy esélyt magatoknak. Annyit megér nem?

2010. ápr. 25. 17:46
 9/10 anonim válasza:
Szúrd meg a fosóját! :D
2010. ápr. 25. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Gépzsírttttt nekiii:D
2010. ápr. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!