Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én hibám hogy néha elszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám hogy néha elszeretnék menni a haverokkal inni? Csak mert a barátnőm nem könnyen kezeli.

Figyelt kérdés
Kéthetente elszoktam menni a haverokkal inni. A barátnőm messze lakik ezért főleg hétvégén tudunk találkozni és ilyenkor kettőt alszunk együtt. Ha elmegyek hétvégén a haverokkal akkor csak egyet, de hétköznap is találkozunk. Nem az zavarja a barátnőm hogy elmegyek hanem hogy hétvégén. Viszont a srácoknak csak ilyenkor jó mivel dolgoznak, és én igénylem hogy elmenjek velük néha. 22 éves vagyok még szeretnék kimozdulni a haverokkal. Most akkor az én hibám hogy ebből konfliktus lett? Kapcsolat mellett fogadjam el hogy haverokat hagyni kell?
2015. nov. 24. 12:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ui: L(23
2015. nov. 24. 13:07
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Kedves első válaszoló! Az, hogy a barátnő nem egy hárpia, aki nem engedi el sehova a barátját, nem azt jelenti, hogy mindenre bólogatós "kiskutya"..

Igenis attól még, mert valaki kapcsolatban él, fontos, hogy a barátokkal/barátnőkkel is találkozzon. Nyilván ilyenkor kevesebbet..

Viszont abban is van valami, hogy ha ez a találkozásotok rovására megy, akkor valóban jogosan "akad ki" a barátnő.

Ez egy elég nehéz szitu, én is azt javasoltam volna, hogy vidd a barátnődet is a haveri találkozókra, ha nem is mindegyikre.. De így.. hát.. költözzetek össze a barátnőddel :D akkor megoldódik a távolság-kérdés is.

2015. nov. 24. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Valóban nem mindig jelenti azt.

Viszont egyértelmű, hogy a kérdező barátnője nem az, akit nem zavar a dolog.

Egyébként meg szerintem megfordítva is igaz. Csak azért mert az egyik fél stabilnak érzi a párkapcsolatot és megelégszik heti 1 találkozással, az nem jelenti, hogy ebbe a másik félnek bele kell törődnie.

Ha nem egyezik az értékrendetek, akkor nem illetek össze.

Ha a lánynak ennél kicsit intenzívebb kapcsolatra van szüksége, akkor hagyd neki, hogy olyat találjon, aki sokkal több időt hajlandó rászánni mindenféle erőlködés nélkül.

Ezt nem értem, hogy miért erőltetjük a másikra a saját álláspontunkat, ahelyett, hogy mást keresnénk, akinek egyezik a mienkkel. Nyilván nem apró nézeteltérésekre gondolok.

2015. nov. 24. 14:43
 14/20 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Az a lényeg, hogy attól még mert valaki kapcsolatban él, szüksége van a barátokkal való találkozásra is. A kapcsolat fiú és lány tagjának egyaránt.

Én mondjuk bele sem mennék egy távkapcsolatba, mert nekem fontos, hogy sokat legyünk együtt a párommal, a lány vállalta így a kapcsolatot.

Ezért is írtam, hogy elég nehéz szitu ez így..

Utolsó, abban igazad van, hogy olyan párt kell keresni, akivel azonosak az igények. De ha ők szeretik egymást, akkor hiába mondod nekik hogy nem illetek össze. :P És az sem megoldás, hogy hanyagolják a barátokat.

2015. nov. 24. 15:14
 15/20 anonim ***** válasza:

Ami még lemaradt:

"Csak azért mert az egyik fél stabilnak érzi a párkapcsolatot és megelégszik heti 1 találkozással, az nem jelenti, hogy ebbe a másik félnek bele kell törődnie." - szerintem kicsit kiforgatod. Az hogy a barátokkal találkozik az nem azt jelenti, hogy elég neki heti 1 tali és h stabilnak érzi a kapcsolatát. Arról nem tehet, hogy távkapcsolat..

2015. nov. 24. 15:25
 16/20 anonim ***** válasza:
28/N
2015. nov. 24. 15:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha elvinnéd magaddal a barátnődet is ilyenkor? Vagy nem két hetente, hanem három hetente csinálnátok kanbulit, néha inkább a barátnőddel kettesben ülnétek be valahova ehelyett. Vagy barátokkal, barátnőkkel együtt szerveznétek valami programot?

Érthető, ha a barátnőd szeretne kicsit több időt veled tölteni.

Nem kell hagyni a haverokat, csak azért egy kapcsolat is fontos.

Lehet, az is elég lenne a barátnődnek, ha csak néha inkább vele választanál valami programot a rendszeres, haverokkal való sörözés helyett.

Gyerek vagy még.

2015. nov. 24. 16:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért nem bírja a haverjaid? Nem lehetne megpróbálni, hogy kicsit összebarátkozzanak? Segíthetnél te is neki! Ha a barátaid nem foglalkoznak vele, megkérni őket, hogy neked igenis fontos, hogy a barátnőd is veled legyen olyankor, és legyenek szívesek kicsit megerőltetni magukat, a barátnőddel is beszélhetnél. Fontos az egy kapcsolatban, hogy ha nem is puszipajtások legyünk a másik barátaival, de egy jó estét azért el tudjunk tölteni velük.
2015. nov. 24. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem könnyű így a helyzet, én is kevesleném a trottyos heti 1 max 2 nap talit..

Bár ahogy más is írta, épp ezért eleve nem is mennék bele távkapcsolatba sem, ki hogy bírja/szereti.

Mi szintén megyünk külön is haverokkal inni, és örülök is, hoyg ez nem probléma és nem megy a kapcsolat rovására.

Szerintem itt egyikőtök sem hibás, van aki ebből nem csinál problémát- mint mondtam, is lakalom adtán szóvá tenném, ha ritkán találkozunk, míg más itt válaszolónak ez nem jelentene gondot. Ez egyénfüggő és nem "valaki hibája".

Téged is meg lehet érteni azért, minden esetre kár, hogy nem tudod elvinni ilyenkor magaddal, mert nem jönnek ki a haverokkal, mert akkor ez a probléma máris meg lenne oldva.

A haverjaidnak is van a bnőddel baja? Egyiket sem bírja? Nekem is volt olyan, hoyg nem is értettem, miért van azzala pár a kretén életképtelen sz.r emberekkel a barátom, aztán azóta szépen le is kopott róla szemét hál'istennek, de elviseltem miatta és nem is adtam úgy jelét, max neki mondtam, bár azok csak ilyen haverok voltak, ez van-jobb nincs- alapon, nem barátok- az idő is engem igazolt-.

Gondolom kölcsönös a dolog.Ha csak a bnődnek baj, elhívhatod és max megszokja, vagy legalább felajánlottad, hogy jöjjön ő is, te is ott vagy vele, és ő döntése ha nem megy.

2015. nov. 24. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
* bocs az elgépelésekért
2015. nov. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!