Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám kipuhatolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám kipuhatolni a barátomnál, hogy mennyi idö után szeretne eljegyezni?

Figyelt kérdés
Még nem vagyunk egyutt nagyon sok ideje, de családi dolgokról kérdezgetett, viszont így idöszerüen nem került szóba, én meg nem akarom hogy félreértse, hogy rá lennék kattanva. Egyszerüen csak kíváncsi vagyok, mit tervez.
2015. nov. 23. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért nem érkezett érdemleges válasz mert ilyet jobb ha nem teszel.

És azért jobb ha nem teszed meg, mert csúnyán bele is bukhatsz.

Hová sietsz? elmúltál már 30?

2015. nov. 23. 19:05
 12/15 A kérdező kommentje:

11.:ahogy azt többször leírtam, nem sietek. Nem siettetem és nem akarom, hogy most azonnal, vagy pár éven belül elvegyen.

Azért szeretném tudni, hogy tudjam, mire számíthatok a jövőben.

2015. nov. 23. 19:31
 13/15 Költőnő? ***** válasza:
Végigolvastam, igen. De neked látom nem megy az értő olvasás. Sebaj. Tudod mit? Ha már itt rajtad kívül mki hülye és neked tökéletesen eltervezett kapcsolatod van és mi nem értünk hozzá; vajon miért is nem fér bele h simán megkérdezd... Nem is értem....
2015. nov. 23. 20:15
 14/15 A kérdező kommentje:
13.:kétlem, hogy végigolvastad, akkor nem írtad volna azt az első hozzászólásod.
2015. nov. 23. 20:21
 15/15 Költőnő? ***** válasza:
Jó. Akkor nem olvastam végig. Attól még mindig nem en teszek fel hülye kérdéseket és nem én reagálok hülyén a válaszokra.
2015. nov. 23. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!