Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnéd ha átélhetnéd más élvezési érzéseit? Pl minden percben elélvezés érzelmei vennének körül, és ugy kellene menj üzletbe?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 21:34
1/8 anonim válasza:
én csak annyit akarok h érthetően fogalmaz:D
de nem akarok fiú létemre mindenhol spriccelni;)
2/8 anonim válasza:
Nem szeretném, kifejezetten rossz lenne inkább.
3/8 anonim válasza:
Ezt nemértem :? Minden percben azt érzed hogy orgazmusod van? Sürgősen menj dokihoz XD
4/8 A kérdező kommentje:
ja nem kell minden percben nyomd a cuccot, csak az érzés járna körül:XD
2010. márc. 20. 21:40
5/8 anonim válasza:
Te valami orgazmus nevű bolygóról jöttél?
6/8 anonim válasza:
Ilyen kérdésre ne várj értelmes választ
Tipkus unatkozom/nincs életcélom/dilettáns filozófiázok kategória.
7/8 A kérdező kommentje:
ebből csak az első talált:D
2010. márc. 20. 23:32
8/8 anonim válasza:
hát nekem nem lenne jó! ugyanis annak megvan a maga ideje márpedig a szex! nem is lenne értelmes szexelni ha mindig orgazmusérzeted lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!