Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha egy férfi többször olyan megjegyzéseket tesz, amelyekkel a nőket becsmérli?
Általában az a lényege, hogy a nők gyengébb szellemi képességűek, mint a férfiak. De konkrétan olyan is volt, amivel vicceskedve bár, de arra célzott, hogy a nők nem is emberek.
Mindezt úgy, hogy a munkahelyén (egyetem) a kolléganői között is vannak nála intelligensebbek. A diákjai sem mindig teljesen sötétek.
Szerintetek van valami gond a lelkivilágával? Vagy csak próbál vicces lenni?
Ez egy barom,és kicsit sem intelligens ember.
Egy,vagy több szerelmi csalódás lehet a háttérben.
Ő a gondnok,vagy a takarító az egyetemen?
Az a fura, hogy egyébként egy nagyon művelt, biztosan magas IQ-jú ember, de ezeket a megnyilvánulásait nem tudom hova tenni. Először úgy voltam vele, hogy viccből mond ilyeneket, de már túl sokszor előjött, szóval biztos nem csak olyan spontán beszólogatások.
De akkor szerintetek csalódások lehetnek a háttérben, esetleg önértékelési zavarai vannak?
Ja, és köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
Nekem a biosz tanárom volt ilyen általánosban.
A dolgozatoknál nem "A" és "B" csoport volt, hanem "okosak" és "szépek" (a fiúk voltak az "okosak" a "lányok" meg a szépek, viszont ha az egyik fiú bukásra állt, akkor azzal próbálta megalázni, hogy áttette a "szép" csoportba), miközben magyarázta az anyagot, néha megállt, és rákérdezett valamelyik lánynál, hogy "Na, Réka, megvan? Leírtál mindent? Folytathatjuk?" meg kb mindig volt valami idióta vicce a lányok testi/szellemi képességeiről.
Így visszagondolva szerintem a pasinak nem volt semmi lelki baja, csak tényleg elhitte, hogy a vagina sorvasztja az IQ-t. Vannak ilyenek, gondolom mindig is lesznek, de a segítségükkel legalább értékelni tudod a körülötte lévő normális embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!