Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk segítségét kérem! Egy pali dönthet úgy hogy békén hagy egy lányt mert ő rosszul csókol és attól fél hogy elrontotta ezzel az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Egy nagyon aranyos fiú és nem szóltam neki emiatt de nem keres azóta...előtte elég sokszor tett utaló jeleket hogy meg akar ismerni de rá sem akarok írni mert mégiscsak lány vagyok...:D2015. nov. 18. 21:12
11/13 A kérdező kommentje:
Mert sok csajnak tetszik.
2015. nov. 22. 11:51
12/13 A kérdező kommentje:
Na eljott a tegnapi nap.. Igen eljott beprobalkozott nálam próbáltam kihasználni az alkalmat, aztán az egészből ahogy ő elkezdett velem viselkedni lejött hogy csak meg akart fektetni viszont én rájöttem hogy nem hozzám való semmi téren sem...
2015. nov. 29. 12:03
13/13 anonim válasza:
Most már legalább tudod. A biztos "nem" is jobb, mint a bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!