Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim! Nagyon fura vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Nagyon fura vagyok vagy ti elfogadnátok magatoknak egy ilyen barátot majd férjet? 20/F

Figyelt kérdés

Sokak számára fura vagyok, és ezért nem is kapok könnyen barátnőt. Megpróbálom jellemezni röviden magam, hogy kapjatok egy összképet, s aztán szeretném ha elmondanátok a ti személyes véleményeteket. Köszönöm :)

Elsősorban... komoly, ugyannakkor humoros vagyok. Mindig pontos és szervezett, rendezett, határozott; viszont szeretem a humort, a sok nevetést és az enyhébb "szivatásokat" is. Hátrányom ezen a téren, hogy néha kissé merevnek tartanak.

Nem játszok az érzelmekkel, hanem odaadó és hűséges, család/kapcsolatcentrikus vagyok. Nagyon szeretem a szüleimet (jelenleg ők az én családom), és mikor barátnőm volt, nagyon vigyáztam rá és kész öröm volt a kapcsolat. Viszont kissé romantikus vagyok, egyesek szerint "túl nyálas". Ugyanakkor szeretem a meghitt családi légkört, ami számomra sokat jelent. És szeretem ezt a biztonságot a páromnak is megadni.

Egyszerre szeretem a biztonságot és a kalandot. Ha vezetésről van szó, akkor a biztonság az első. Viszont szeretem a túrázást (magashegyekben, néha láncokkal biztosított terepen) és a hivatásom a mentőzés, ami szintén nem veszélytelen. Jelenleg mentőtisztin vagyok, és önkéntes vagyok mentőn az oktatás mellett... és nagyon szeretem, életem része a sürgősségi! Csak az a baj, hogy mivel nagy a teherbírásom, néha nem bírják mások a tempót velem. Továbbá, belegondolva komolyan, talán a lányok is félnek egy olyan férfitól akinek élete nem mentes a veszélyektől (mindenféle balesetek, különböző terepek stb stb).

Nagyon elvhű vagyok! Soha cigi, alkohol, drog, ilyesmi. Szerintem e nélkül is nagyon jókat lehet szórakozni :) És igen... vallásos is vagyok. Ami szintén talán elfogadhatatlan a mai világban.

Nagyon szeretek sportolni, és olvasni is. A minőségi zenét (klasszikus zene) megbecsülöm.

Külsőmről annyit, hogy szemüveges (jól megválasztott kerettel), vékony testalkatú viszont erőm az van bőven az alak ellenére. Nem zselézett a hajam, hanem egyszerű, "klasszikus" félrefésült, félrövid. Öltözködésem egyszerű, és többnyire inkább a minőségre hajtok, mint a márkára vagy a kinézetre (Ezért kicsit több a túraruházt, ami viselhető utcán is).

Anyagiakkal nincs bajom, mert fiatalkoromtól (14 éves koromtól) kezdve méhészkedek, így szüleimtől csak részben "függök", mivel költségeimet magam állom.

Nos, várom véleményeteket... legyen az akár jó, akár rossz.

20/F

2015. nov. 18. 16:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha nem írtál volna kort, olyan 40-nek tippeltelek volna
2015. dec. 9. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!