Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most angliában tanulok és a suliban von egy török srác aki nagyon tetszik. Szeptembertől vagyok itt ő régebben. Jan végén felvett msnre úgy hogy még élőben 2X hello-nál többet nem beszéltünk.Azelőtt nem is foglalkoztam vele úgy gondoltam h ha nem mutatta eddig h tetszem neki nem érdemes vele foglalkozni amúgy is volt barátnője. Szóval mikor felvett msn-re nagyon örültem h legalább tudja h létezem. Aztán 1 hónapig minden egyes este msn-eztünk 5-6-7-8 órákat hajnalokig. Közben azt hiszem a beszélgetésünk 3. estéjén szakított a barátnőjével. A suliban még mindig nem beszéltünk hellonál többet. Mindig mondta h nagyon szeret velem beszélgetni jó tanácsokat adtam neki, és többször is tett megjegyzést arra h boldog lenne ha a barátom lenne és h nagyon szép vagyok. Aztán egyszer elhívtak ebédelni a suli után a barátaival sokat nevettünk beszélgettünk. De semmi konkrét.2-3 hete elintéztem h átkerüljön az én osztályomba (mert neki nem sikerült és én szóltam az érdekében) néha leül mellém néha nem. Néha ír msn-en néha nem . Egyszerűen nem tudok kimenni belőle hogy mit akar. Szerintetek?
2010. márc. 20. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! A történet eleén nagyon ugy tűnt hogy akar valamit! De sztem kérdezzd meg tőle élőben,hogy mi az ábra? ha nem megy akkor msn-en! Szia!
2010. márc. 20. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak kihasznált a célja érdekében? 27L
2010. márc. 20. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha szőke vagy, akkor azért kellesz neki...

Szerintem csak egy tartalék vagy...

2010. márc. 20. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem merem megkérdezni, mert nem akarom, hogy a barátságunk megszakadjon, viszont már tudom többet érzek mint barátság. Nem nem akkor még nem akart áttjöni a csoportomba, és ő nem is kérte h segítsek, nem is gondoltuk h tudok segíteni, Csak én mondtam h megpróbálok beszélni az igazgatóval és sikerült. (azért én máshogy adtam elő a szitut mint ő az iginek) Az tutti nem igaz h kihasznált volna. És igen szőke vagyok...:) de nem tartalék. Én higgyétek el ilyen "jó" (belsőre) fiúval még nem találkoztam mint ő... Csak nem tudom mit tegyek...várjak??? hátha..
2010. márc. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!