Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nézzek ezek után a barátnőmre?
Neked kell eldönteni, hogy neked ez belefér-e vagy sem.
Ha neked nem tetszik a barátnőd múltja, egész életedben ferde szemmel fogsz rá nézni, és meg fogod vetni azért, amiket csinált, akármit is mondanak itt a gyakorin, hogy ugyanaz az ember, és a többi...
Valakinek ez számít, van, akinek nem, NEKED kell eldönteni te melyik vagy.
27N
24. Na azért nem hiszem, hogy azoknál a "macsó" csávóknál lenne ez probléma, akik 40-50 nővel is dugtak...szerintem őket pont nem érdekli hány pasival volt az épp aktuális kis barátnőjük!
Inkább az olyan pasikat, akik kevés nővel voltak. És ők joggal várhatják akkor el, hogy a barátnőjök se legyen "könnyűvérű".
Legalábbis joguk van tudni, hogy így megmaradjon nekik a választás lehetősége, hogy így is akarják-e vagy sem. Amelyik nő meg nem mondja meg az igazat, az hazudik, hogy más színben tüntesse fel magát!
Bevallom én sem voltam sok nővel (hűha most lúzernek számítok a nők szemében, na ez meg a másik...), egyéjszakásom nem is volt, csak tartós kapcsolataim. Így én miért ne várhatnám el, hogy olyan barátnőm legyen, aki szintén hasonló "beállítottságú"?
19-es
miért? minek erről beszélni, így ilyen formában?
Persze korábbi barátnőkről esett szó, tudom hogy kik voltak a barátnői a jelenlegi srácnak aki érdekel (és direkt nem azt írtam hogy hányan!) tudom a történetüket, mert jóban vagyunk, és mert fontos részük volt az életében.
De amögött hogy valaki 10 lánnyal járt vagy 3-mal sok történet van.
Nem lehet ezt ennyire leegyszerűsíteni, hogy na babám ha a N>5 ahol n a barátok száma, akkor mi végeztünk.
Jah, sokkal jobb tudni, hogy az előző pasijai - mondjuk úgy 50-en - hogyan mentek át rajta, időnként többen is... Részletesen... A feka 23 centis farkán át, a helyi ciguson át a Mr.Gyurmáig mindenkiről tudni jó... Meg hogy mire számíthatsz :) Ahogy nő a bevándorlás nő az esélye, hogy "színcsere" lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!