Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszet 1 magyar tinisztár mit csináljak?
Érdekes..Itt mindenki esélytelennek látja..A hazai tini"sztárok" rengetegszer panaszkodnak,mind újságban,mind riportban stb,hogy nehéz a csajozás/pasizás.És nézzünk csak egy kicsit szét..Szerintetek..A magyar tini "sztároknak".,mind sztárpárjuk van?Sztem nem;)
Most jelenleg Tóth Gabin és Afc Balázson kívűl más nem jut eszembe.Ez nem hollywood,hogy ciki egy sztárnak,ha nem sztár a csaja/pasija.Szóval..Lehet lepontozni.De én aztmondom,hogy ha nincs köztetek 100km távolság,korban közel vagytok egymáshoz,miért is ne lehetne valami köztetek?Írj neki e-mailt,de ne nyomulósat,hanem csak kb annyit h.:Szija mikor és hol lesz a legközelebbi koncerted?És nagy divat,hogy koncert után autogrammosztás jön.Te is odamehetsz hozzá,beszélgethetsz vele.Ha tetszesz neki,küld jeleket.Ha nem,akkor viszont maradj abban a hitben,hogy legalább megpróbáltad.Nem látom,hogy mi vesztenivalód lenne a dologban.Bár,elég régi a kérdés,én mégis úgygondoltam,mivel senki nem írt arról h van esélyed,én megteszem!
/Én/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!