Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek előfordult már, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult már, az hogy néha elmélyülsz a gondolataidban?

Figyelt kérdés
Velem mostanában elég gyakran.. Van egy srác aki tetszik nekem és szeretem nagyon, de nemtom, lehet hogy van barátnője, fogalmam sincs, de ez csak tipp.. És mikor úgy elgondolkodom, mindig az a srác jut eszembe S minidig nagyon elszomorít.. Mit tehetnék?? :'( Szeretnék vele összejönni de valszeg ő csak barátként tekint rám.. :(
2010. márc. 19. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Fogalmazzunk úgy, hogy ezt is szerelemnek hívják.

Próbálj meg leállni vele szemben 1 percre, és mond el neki, hogy mit érzel.

Ha sosem teszed meg akkor lehet, hogy később bánni fogod , hogy miért nem tettem meg, és egy elutasításba még soha nem halt bele senki. Magától sosem történik semmi , ha nem teszünk azért valamit, hogy történjen,.

2010. márc. 19. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem.. köszi a tanácsot =)

Csak nemtom, nagyon félek az elutasítástól :/ és van egy olyan érzésem hogy tuti elutasít :(

2010. márc. 19. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
első: Nézd lehet, hogy 1 hónap múlva már mással fogod látni miközben te nem léptél semmit. És akkor bánni fogod , hogy meg sem próbáltad, mert most már sajnos esélytelen ,"hogy van valakije".
2010. márc. 19. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Még mindig az első: :D

Amúgy mikor még középsuliba jártam én is elkövettem azt a hibát, hogy nem kérdeztem meg. De azóta persze van más , de néha eszembe jut, hogy mi lett volna ha... 26/F

2010. márc. 19. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem mélyülj még egy kicsit, mondjuk amíg már nem látszol ki.
2010. márc. 19. 23:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó előtti válaszolónak a tanácsot...
2010. márc. 20. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!