Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A zene egyenlő a "Választó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zene egyenlő a "Választó vonallal"?

Figyelt kérdés
A kérdés címe kissé hülyeségként hangozhat, de valaki magyarázza már meg nekem azt, miért van az hogy rengeteg lány csak azért "távolodik" el tőlem mivel más zenét hallgatok. Konkrétan nem rég történt hogy megismertem egy lányt, tök jól elvoltunk, látszott hogy mindenki örül egymásnak, aztán Msn-en megkérdezte milyen zenét hallgatok majd le is írtam (hogy Finntrollt) Erre közölte hogy én biztos sátánista vagyok és hogy haggyam őt békén. Persze én viccként kezeltem, de kiderült a végén hogy ő komolyan gondolta o.O És eléggé hasonló dolgot történnek ismerőseimmel is. Hát mondja meg nekem valaki, azért mer a fülem nem fogadja be a tuc-tuc szart, azért én kevésbé vagyok ember?...
2010. márc. 19. 22:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hat az a velemenyem,hogy az ilyen satanista kinezetu rocker fazonok kevesbe jonnek be a lnayoknak mert olyan apolatlan rockereknek neznek ki akim elvannak magukkal :| Nekem sem tettszenek az ilyenek akik fekete kopott gatyaba poloba borkabattal jarkalnak :-s

Ugyhogy ezen is ellehet gondolkodni :) :P A rockerek kevesbe elfogadhatobbak a lanyoknal :)

S.

2010. márc. 19. 22:08
 2/17 anonim ***** válasza:
Háát kérlek szépen igen, ha valaki szereti a zenét és mindenkinek van egy stílusa amit általában jobban szeret mint a többit, és elég sok emberről kialakulnak vélemények az alapján, hogy milyen zenét hallgat. Sokan a zene alapján is elképzelik az illetőt.
2010. márc. 19. 22:12
 3/17 anonim ***** válasza:
Nna.:) A barátom rocker, én meg a gyökeres ellentéte, mégis imádom őt, ő is engem. Csak példának mondtam.:)
2010. márc. 19. 22:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Na igen, csak azt nem értem hogy mielött megtudta volna hogy mit hallgatok tök jól elvoltunk (nem öltözök feketébe meg ilyenek) most akkor ez hogy van?o.O
2010. márc. 19. 22:17
 5/17 anonim válasza:

Ha a zene alapján ítél meg, meg is érdemli, nem is érdemes vele foglalkozni, felszínes a csaj. Vagy hülye, hogy azt gondolja, hogy te ettől már sátánista vagy.

(Személy szerint feketét hordok, metált hallgatok, de nem vagyok sem ágrólszakadt, sem sátánista, és nem is zavar senkit, hogy olyan vagyok, amilyen...)

2010. márc. 19. 22:22
 6/17 anonim ***** válasza:
Úgy van,hogy akinek igazán kelleni fogsz,az nem a zenei ízlésed miatt fog téged eldobni..Én "tuc-tuc szart" hallgatok,a barátnőm meg rockot,és megismerkedésünkkor is már eléggé vonzódtunk egymáshoz.Mikor megtudta,hogy "tuc-tuc szart" hallgatok,akkor nem mondta,hogy "bocsi,hanyagoljuk a dolgot",hanem elfogadta,kész,pont. Ugyanúgy érdekeltem őt,és ugyanúgy összejöttünk. Ennyi..
2010. márc. 19. 22:24
 7/17 anonim ***** válasza:
58%

Üdv!

Igen fogadd el, kevésbé vagy ember.

Normális aranyos lányt keresek, találok is, de ő nem viseli el a zenét amit hallgatok. HammerFall, Sabaton, Behemoth, stb.

De azért az ő szarjait ugyan már hallgassam és élvezzem. És az autóban: "Jajj kapcsold már ki megfájdul tőle a fejem!", vagy "Nem lehetne egyszer már mást is hallgatni?" de mindig ez van és ezért nem is hallgathatom velük, de olyan mintha én erőltetném.

Koncertre elvigyem? Kizárt de azért én milyen vagyok, hogy nem akarok vele bulizni menni?

Agyam eldobom.

OK keressek olyan lányt aki ilyen zenét hallgat.

De a többségük akik metált hallgatnak is inkább a lassú nyúlós nyálas számokat szeretik. OK semmi gond, de legalább nem hány hupililát egy koncert ötletétől. Aztán hirtelen megzakkan mind és rááll az alterra és Kispál meg az Eleven hold hirtelen valami istenség lesz Quimbi meg a prófétájuk, vagy ami rosszabb, vált egy erőset és Zagar meg egyéb alter sznob búzaság jön.

OK még mindig van aki felnőve is ilyesmit hallgat mint én.

De az ilyen vasalt pofázmányú meg fesztiválról fesztiválra hemperegne végig full beb@52va igénytelenül, bulinak tartva a tarhálást és azt, hogy csóró, a bakancson kívül a tornacipőt tudja elképzelni, ha meg kéne jelenni valahol akkor meg finnyog, hogy milyen ciki már meg milyen p!csás az egész. És mennyivel jobb lenne a sarki kiskocsmában a lecsúszott alkeszokkal mégegy páleszt bedobni.

És tényleg elenyésző azon lányok száma akik szeretik a metált de nem akarják überelni az együttes groupiejait, hanem normális akar lenni, tényleg az embert nézi benned és aki képes a civilizált létezésre.

Na ezeknek meg általában valami nyálas metáltól teljesen független hapsijuk van vagy leszbikusak vagy csak simán pasijuk van.

A metált kedvelő srácok akik nem kannás TBC-től ittasan akarnak hányni buli után és nem a semmittevésben az egyik napról másikra tengődve képzeli el az életet, felejtsék el, hogy barátnőjük legyen. Legalábbis a zenében kompromisszumot kell kötni.

Ez van.

Szokd a tucc tucc.

2010. márc. 19. 23:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Lelkileg sekélyes hülye kis pic sákkal kezdesz! Kamuzz nekik valami szépet, húzd meg őket, közben keress érettebb lányokat!
2010. márc. 19. 23:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Fenti voltam, de megint olvasva amit írsz magamra ismerek egyes részletekben.

Én sem öltözöm full feketébe csak néha, nem járok talpig bőrben, nem hordok bakancsot csak télen (de az sem acélbetétes... már), a hajam még hosszú de nem vagyok agyonszögecselve nincs 32 gyűrű a ujjaimon, nem vagyok kivarrva, alkoholizálni kulturáltan szoktam nem vedelek bármit csak üssön és hányhassak, a zenét azért hallgatom mert fontos és mert hatással van rám, azért azt hallgatom amit, és bár elég széle a zenei ízlésem és nem vagyok egy szűklátókörű aki csak a maga csővilágában tud élni mégis igazságtalannak tartja, hogy ha egy kis szélesebb látókört várnék el egy lánytól, akkor máris én vagyok a szűklátókörű, vagy idővel előjönnek dolgok amiből kiderül nem is olyan tökéletes. És ez szeret a zenével elindulni vagy azzal, hogy én máshogy látom a világot mint a nagy átlag. :S

2010. márc. 19. 23:05
 10/17 anonim ***** válasza:
23:00 és 23:05-ös voltam.
2010. márc. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!