Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vezessünk blogot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vezessünk blogot?

Figyelt kérdés
Erről az oldalról már szó volt, hogy lehetne egy blog-ot vezetni a legjobb, legviccesebb kérdésekről és kommentekről. Én meg alapítom a blogot és aki segít beszerezni a cuccokat, azt felveszem adminnak és küldjük majd a postokat. Még nem csináltam meg a blog-ot, mert kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy lenne-e értelme. Azért ebben a témában írtam meg ezt a kérdést, mert nem volt más ötletem, hogy voha, ill. ebben a kategóriában születnek a legjobbak. :) Értelmes és tisztességes válaszokat várok!
2010. márc. 19. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem super ötlet! :D Biztos lesz nézettsége. Hajrá! Ha találok valamit én is segítek.
2010. márc. 19. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Támogatom, akár szerkesztő is szívesen lennék, ha nem zavar a tömény szókimondás:)
2010. márc. 19. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem van összegyűjtve 284 gyakoris printszkrínem, szal anyag lenne, visazont már tényleg beelőzött a FYGyIK :D
2010. márc. 19. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Ember ez az évtized ötlete! Rajtavagyok :D
2010. márc. 19. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább a KamaszPanaszt figyeljétek, és az ottani kérdésekből nyissatok ilyen blogot :D Az itteniekből már ott a fuckyeahgyakorikerdesek :D
2010. márc. 19. 19:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Ismerem azt az átkozott FYGyIK-et, de én valami mást akarok tervezni. ;)
2010. márc. 19. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Szewa Top10 vok..miért nem elég az amit tegnap beszéltünk?:D
2010. márc. 19. 20:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Ide napi frissítéssel járó cucc kell. :D Aki benne van az írhat nekem privit.
2010. márc. 19. 20:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Amúgy elkészült! Itt van: [link]

Bárki csatlakozhat szerkesztőnek!

2010. márc. 24. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!