Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet a világ legszebb emberének lenni?
Ha jól tudom, jelenleg Angelina Jolie birtokolja a világ legszebb nője címet, amin mondjuk nincs mit csodálkozni
De vajon milyen érzés lehet a világ legszebb nőjének lenni (vagy a legjóképűbb férfijának, a lényeg nem ez), ha az ember még híres, tehetséges, és pofátlanul gazdag is mellé?
Átlagos külsejü, szegény lányként gyakran elgondolkodom ezen..
Nem tudom hol olvastad ezt a hülyeséget!Angelina Joli?Ne nevettess!
Amúgy jó érzés,jól vagyok,köszönöm!
Most ne ragadjatok le azon, ha A.J. a legszebb vagy ne a legszebb. szép és pont.
Hogy milyen lehet ilyen szépnek lenni, hát biztos állati klassz. Az tuti, h egyetemi vizsgán férfi tanárnál bukás sose lesz, mert elég egy szép mosoly a 2-eshez. Munkahely komolyabb tudás nélkül is lesz, mert ugyan ki ne akarna egy nagyon szép nő mellett dolgozni egész nap, akkor is, ha az egész brigád az ő munkáját végzi el és miatta kell túlórázni. Szép csajjal örömmel túlórázik minden ffi így hát fel fogják venni rögtön. Míg a többi, kevésbé szép jelentkezőnél húzgálják a szájukat, h kevés a nyelvtudás, nem 3, csak 1 év tapasztalata van, meg nem helybeli és fizetni kell neki a bérletet, na ez egy szép csajnál mind lényegtelen, mert amint belép, a f a sz feláll és onnantól se kép, se hang.
A szép csajnak sok nő keresi a barátságát, mert a szép csaj körül mindig sok pasi van, hátha neki is jut egy-egy morzsa.
Millió dolgot tudnék még felsorolni. Én sajnos nem vagyok ilyen szeencsés. Ami van, abból persze kihozom a legtöbbet, de én egyszerűen nem tudok ilyen hatást gyakorolni a férfiakra. Láttam olyat, aki viszont tud és tudjátok mit? Ha választhatnék, h eszet kérek vagy szépséget, gondolkodás nélkül vágnám rá, h szépséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!