Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal mostanában eléggé ellaposodtunk! Arra gondoltunk hogy jó lenne egy gyerek vagyis nem is az hogy jó lenne az olyan hülye szó! Hanem ő vágyna egy gyerekre és én is szivesen ha becsuszna! Szerintetek?
Ez a követendő példa! Sokasodjatok, szaporodjatok unalomból. Egy dolgot biztos elértek majd: a kis sza.rosok valóban fel fogják pezsdíteni a csökött életeteket.
Amilyen a kérdés, olyan a válasz. Gyanítom nem az egyetlen leszek az ilyen véleményemmel ...
A gyerek feldobhatja a kapcsolatot, ha alapból jó együtt, de hatalmas felelősséggel jár, így amíg megszokjátok, elbírjátok, addig csak még jobban romlik a helyzet.
És ha lapos a kapcsolat, egy gyerek azon nem segít.
Jó a kapcsolatom a férjemmel teljesen!!
Már 5éve vagyunk házasok, nem is védekezünk szóval ennyi és akarunk gyereket!Nem unalomból!
27éves nő
Unalmas lett a házasság és már kellene a gyerek!
Mert a gyerek meoldhatja a problémát
A gyerek nem prbobléma megoldásra van,szerintem.Unalmas házasság esetén menjetek kirándulni,sportolni együtt vagy ilyenek.
Az meg,megint más,hogy évek óta próbálkoztok babával és nem sikerül és emiatt már kicsit belefáradtatok.
Paradoxon dolgokat mondasz, kedves Kérdező, olvasd csak vissza.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy a gyereket ringatod, és úgy gondolsz rá, ahogy most a kommentedben mondtad: köszönöm, hogy jöttél, és megoldottad házasságunk unalmának problémáját?
Az utolsónak igaza van:talán inkább egy háziállat kellene,arról gondoskodjatok.
Én egy 5 hónapos kislány édesanyjaként mondom,kemény a gyerekkel-pedig mi csak egy éve ismertük egymást,amikor megszületett.Nem minden az a rózsaszín kép,amit például a reklámokban látsz,hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!