Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit tartotok fontosnak egy férfiban?
Mire figyeltek, mitől vonzó? Mire mondjátok, hogy férfias? Külső,vagy belső a fontosabb?
Mikor érzed úgy, hogy egy alkalmas embert ismertél meg - mitől látod ideálisnak? 36F
7-es: ez jó leírás, tetszik. Ragaszkodó, emberi. Ezek jutottak még eszembe arról, amit írtál. Nagyon kedvesen nőies a leírás, jó volt olvasni. :)
9-es: Harcos? Furi. :) Nem azt akartad írni, hogy kitartó? Nem tudom ki szeret harcolni, folyton mindenféle ellenségeket kaszabolni, nevezzük célnak, adósságnak, betegségnek vagy bárminek...
Talán arra utalsz, hogy védve érezd magad, ne egy passzív személy legyen, hanem aki összefogja a dolgokat, és hordozza - még ha sok is esetleg a kudarc, de kitartó.
Nos, elsőre ciki, hogy 36 évesen ezt fel kell tenned...
Mindenesetre ami a válaszokból kiderül /meg a te reakcióidból leszürhető hozzáállásból/ a harmincas évei végén, negyenes évei elején járó nőknél nyerő vagy. Olvashattok Oshot esténként egymásnak az elnyűtt kanapén:-)
Kérdező #11:
A harcos nem áll háborúban a világgal. Nem az amerikai filmek játékfegyveres macskajancsijaira értem a kifejezést, és nem is a mai kor zsoldosaira, akik idegen népeket gyilkolnak le a havi fixért cserébe.
A harcos nem ez. Talán még a régi idők lovagjai voltak hasonlóak hozzá, akik igaz célért közdöttek, igazi érzékek szerint
... és volt erejük, akaratuk és kitartásuk.
Nem tudom, így érthetőbb-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!