Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha leküzdhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha leküzdhetetlen vágyat érzek a volt barátom után?

Figyelt kérdés

Elkerülni nemtudom mert osztálytársak vagyunk. Próbálok mást fúkat nézegetni magamnak de aztán rájövök hogy a volt barátom sokkal jobb, ő mindennél és mindenkinél jobb, komolyan már bálványként tekintek rá.

Az ő mostani érzéseiről sokat nemtudok . Vagyis inkább utáll mert minden szünetbe beszól valami idiótaságot és nyomja a marhaságát. Tipikusan azt a helyzet hogy amíg nem szólal meg addig szeretem...Az osztályban mindenkivel rendes csak nekem szólogat be és ez kicsit bánt,mert nekem még mindig irtózatosan tetszik.

Mi legyen?

15/L

2010. márc. 19. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért szakitottatok?
2010. márc. 19. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Hülye voltál, és ezen nehezen lehet változtatni. Miért dobtad ki ? Meguntad téma, vagy csak ki akartad élni magad ? Mert ha valami ilyesmi remélem soha a büdös életbe nem lesz közötök egymáshoz, és hagyjad élni békében azt a szerencsétlent!
2010. márc. 19. 14:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert nem foglalkozott velem, és akkor én montam hogy na jó akkor vége. De akkor se igazán tört meg mert annyi volt utána hogy egy hétig kb nem szólt hozzám.
2010. márc. 19. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
gyerek a srác. jobbanjársz ha elfelejted. de úgysem fogod.
2010. márc. 19. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vok

Ezt elbasztad, ilyenkor meg kell beszélni a dolgokat, valszeg egy akaratos kis agresszív Pics@ vagy, és ahellyett hogy kompromisszumra törekedtél volna hogy helyrehozd a kapcsolatot kidobtad. Máskor a kicsi szádat ki kellene nyitni :). Nem csak szopásra jó. de hiába beszéltetek volna itt dolgokról asszem még önfejű is vagy és homokba dugtad volna akármit is mond. Gratula. Próbálj megváltozni !

2010. márc. 19. 14:58
 6/7 anonim válasza:
Szerintem vágd tarkón a töriatlasszal! :D Az mindig bejön :D
2010. márc. 19. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Leküzdhetetlen vágy? Mi ez, romantikus regény?
2010. márc. 19. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!