Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez befolyásolhatja? ( többi lent)
Lehet, hogy fél, hogy csak sajnálatból vagy vele. Én megpróbálnám nem hagyni, hogy csak ekörül forogjon az élete. Illetve leülnék egy komolyabb beszélgetésre, és elmondanám, hogy bármikor szeretne erről beszélni, hozzád jöhet; viszont te nem fogod ráerőltetni. Szereted, és ez független a betegségétől.
Megpróbálnék minél több alkalmat keresni a nevetésre, közös programok stb.
Amikor én tartósan beteg voltam, és már az lebegett a szemem előtt, h tolószék és nem fogok majd tudni sehová sem elmenni, sem szexelni sem dolgozni, és tényleg semmit, akkor egy dolog volt fontos: a biztonság. Az, h a páromra számíthatok. Értem ez alatt, h figyelembe veszi, h milyen programokra tudok eljárni és milyenekre nem, h limitáltak a szexuális pózok, h nagyon egyedül érzem magam, és szükségem van rá, h mellettem legyen.
Sajnos nem ez lett, mert nagyon sok minden nem érdekelte, és meg is mondta ezt.
Nektek drukkolok! ;)
Én ilyen helyzetben automatikusan bezárkóznék azt hiszem és magamtól szakítanék meg minden kapcsolatot másokkal...
Mégis mennyire lehet rossz hangulata a tudattól, hogy meg fog halni jó eséllyel? Próbáld picit átérezni...
Bocs előző, de a leokémia manapság már gyógyítható.....
Szerintem éreztesd vele folyamatosan, hogy számíthat rád mindenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!