Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az ilyen válasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen válasz hogyan értelmezhető? 21/l

Figyelt kérdés

Kérdeztem valamit, valami személyeset egy sráctól. Tudni kell róla, hogy kissé félrekacsingatós. A kérdésem az volt, hogy miért nem szakít, ha már más (is) kell neki? A válasza így szólt: Erre nem akarom válaszolni. Majd utána benyögte: Ezt nem értheti senki, ez egy különleges kapocs.

Mit jelent, ha valaki ilyen sejtelmesen válaszol?

Ha olyan különleges, akkor miért kacsingat féle?

2015. nov. 9. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmes neki a kapcsolat, hogy ott van valaki mindig, semmiféle különleges kapocsról nincsen szó, csak jobban hangzik azt mondani.
2015. nov. 9. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, hogy szeretné magát mágikus emberként feltüntetni előtted, majd amikor megkapott, erre a kapocsra hivatkozva dob el téged.
2015. nov. 9. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre akarja a válaszadást terelni és frappánsnak tűnni. Bohóc.
2015. nov. 9. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem tőle. Semmi közöm hozzá. Nem szeretem az ilyen srácokat. Csak beszélgettünk, nyafogott, én meg rákérdeztem. Ennyi.

Ilyen választ még nrm hllottam, ezért kérdezem. Az válasz, hogy: "mert szeretem, mert vele képzeltem el ezt+azt, de ez... fura.

2015. nov. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!